IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е-д

18:01 17.01.2005

Завтра выходят данные Казначейства о притоках портфельного капитала в США (Treasury International Capital Systems (TICS) data). Внимание к этому отчету должно быть повышенным в свете последних рекордных цифр по торговому дефициту в ноябре ($ 60.3 млрд.). Трейдерам важно знать могут ли США компенсировать свой торговый гэп. Если это делается с трудом, то судьба доллара - плачевна. Дилеры отмечают множество слухов о том, что сила притоков капитала в США окажется недостаточной, что станет отправной точкой для возобновления продаж доллара в течение последующего дня-двух. Майкл Вулфолк из Bank of New York' ожидает приток в октябре приблизительно на уровне $ 45.2 млрд., апеллируя к резкому снижению иностранных покупок американских бумаг с фиксированной доходностью, а также более тяжелым оттокам капитала из США в целях покупки иностранных бондов и акций. Данные должны выйти в 17.00 мск во вторник.

Коментар

• новичък

Ne stava duma za hedge.
      Principyt e mnogo prost - da ne slagash vsi4ki qica v edna ko6nica.
      Ako primerno si re6il da kupuva6 dolara, moje6 da go kupi6 srestu vsi4ki evropeiski valuti vmesto samo srestu evroto. Taka naprimer dnes bi imal kys kabel na dobyr plus, kyso evro na skromen plus i $/chf okolo nulata. Sumarno pe4albata ti bi bila po-golqma, otkolkoto ako igrae6e samo srestu evroto.

Коментар

• е-д

1.34 , резултат от фундамента от Щатите
        D.Y.F-091066

Коментар

• новичък

ххх сигурно си прав , но аз също така не обичам хеджиранията( извини ме ако пак съм объркал терминологията) 2 пъти съм хеджирал и след това са ми най големите загуби точно от хеджиращите поръчки....

Коментар

• новичък

Spored men si na gre6en pyt. Nqma lo6o da ima6 pozicii v 6-8 valutni dvoiki ednovremenno. Divesrificaciqta e ne6to mnogo polezno.

Коментар

• новичък

Навсякъде се опасяват че ще натиснат японците да вдигнат йената покрай китайците, които сигурно пак ще се опънат за юана, но нищо не се знае

Коментар

• fm

в новия брой на Forex Magazine има статия за скалпирането на пазара, може да ви е интересна!
                http://www.forextimes.ru/magazine/

Коментар

• новичък

Коко аз избягвам да търгувам повече от 2 двойки едновременно . сега съм дълъг в д/й и е/й почти от текущи нива ( еврото съм 20 пипса назад) на д/й съм без стоп засега , на е/й стоп на половината на 133.25 защото мисля че е/д е надолу.Успех ти желая

Коментар

• новичък

Новичък и аз да ти кажа не знам къде съм . Имам два дълги паунд йена, имам още късо евро от 1.3125 имах дълъг доларйена от 101.75 което не знам и аз защо затворих на 101.95 и имам дълъг евро паунд от 0.7010, въобще днес много неорганизирани поръчки имам.

Коментар

• EUR/CHF

Какво мислите, дали дойде време за пътешествие на юг?

Коментар

• ххх

Не съм се засегнал изобщо! Само си мисля че в момента е идеален момент BOJ да напомнят че са тук! Обаче явно преди 7-8 февруари няма да има нищо...

Коментар

• EUR$

xxx mnogo si prav..prosto tova e dyno ot dosta vreme+dyno v jpy i kabela...riska e 40 pipsa...vseki sam si reshava...ako zabelqzvash ne pisah profit i v momenta poziciqta veche e na plus...imam i dylga usd/jpy ot 101.95 stop na 101.65 uspeh na kompaniqta

Коментар

• EUR$

Коко здравей, радвам се че сме на едно мнение . Почна ли да продаваш йени или чакаш ниво 100?

Коментар

• gbp/jpy

1anti, otdavna ne se be6e poqvqval.
                              No ne vqrvam, 4e tova e vqrnata poziciq. Short or stand aside pri takiva dvijeniq.
                              Predi nqkolko sedmici nqkoi be6e citiral Larry: ne se opitvaite da lovite pada6ti kinjali. Ne 4e e nevyzmojno, no obiknoveno e bolezneno.

Коментар

• EUR$

Новичък изразът ти беше правилен . И аз съм на мнение че трябва да се внимава с дългите кабели във всички кросове като дълъг паунддолар къс долар йена,
                                Ще внимавам там

Коментар

Working...
                                X