If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Паунда , чак до там едва ли ще отиде , а тази скъпа йена как ще им се отрази на износа на японците , а и не носи лихви , и при двете валути ще има откат и при еврото ще има малко завръщане.
D.Y.F-091066
Коментар
novichyk
EUR$
извини ме за грешната терминология , Британския паунд ще пада спрямо всичко , сега май внесох повече конкретика, Петре къде си бе човек? Да не се покриеш за 100 евро като точка?
ne e ot osobeno zna4enie, no leko olekva6, kato govori6 za krosove na kabela
Коментар
novichyk
EUR$
Добър ден от мен. Внимавайте с дългите кабели във всички кросове. Лично за мен кабела е надолу срещу всичко 1.80 , 185 ,0.72 , но йената ми се вижда по сигурна , а носи и лихва.....Петре какво да правим с П/КАД?
I hvyrlqi po edno oko na E/$ - na tickova gravika qsno si li4e6e, 4e nqkoi zdravo kupuva na 1,3080. Ako tova nivo byde probito, predpolagam i kabela 6te prodylji nadolu
moqta poziciq se zatvori na 0 taka 4e syvsem iskreno moga da ti pojelaq uspeh
Vse pak v momenta ne vijdam ni nai-malyk signal za reverse na dvijenieto. Pogledni m1 - poslednite 5 4asa izglejdat kato primer za trendovo dvijenie - lower highs, lower lows.
Pri kotirovka nad 1,8630 otivame na 1,8660. Poslednoto nivo izdyrja dosta dylgo i predpolagam nqma da e lesno da se vyrnem nad nego.
Tova mnenie na obiknoven amat6or, taka, 4e ne go vzemai mnogo seriozno
Изгубеното на о-в Пукет при земетресението дете, за което публикувах линк във форума е
разпознато от свои роднини в Швеция !!! Благодаря на всички колеги, които препратиха
линка и допринесоха за разпространението му и идентификацията на детето, останало
без родители.
За сетен път се убеждавам, че обединено, човечеството е голяма сила! А и това велико
чудо - глобалната мрежа...
ххх за днес имаше три нива на подкрепа 1.8645 после 1.8620 и сега 1,8600 струва ми се че 1.86 ще издържи и ще върне кабела до 1.8670 до края на сесията поне така мисля
ххх за днес имаше три нива на подкрепа 1.8645 после 1.8620 и сега 1,8600 струва ми се че 1.86 ще издържи и ще върне кабела до 1.8670 до края на сесията поне така мисля
Коментар