IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gogo23

Ne imat praznik.

:]

Коментар

• Supertrader.

ste rabotiat li americancite dnes

Коментар

• Supertrader.

Superrader-така е че няма логика вьв форекса ...Но дори и в хаоса има някакьв ред-все пак действат някакви закономерности...А форекса е максимално дирижирана структура според мен-остава вьпросьт да се предвиди накьде ще е палката на диригента ...Е в това предвиждане наистина трябва малко логика и мног много кьсмет...)))

Коментар

• Др.

Говориш за логика , ти си се оплаквал че не виждаш такава в поведението на пазара не веднъж .Та извода ми е , че късмет ни трябва и всичко ще е О.К. особено за дългосрочна търговия .И основно се правят големи загуби от дългосрочни позиции , а те обикновенно са изтървани краткосрочни.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Dobro Ytro

Докторе доходността по 2 год ме кара да мисля че ще паднем малко поне до 1.30 а добри данни очаквам февруари а до тогава ще ходим нагоре

Коментар

• идея

Днес след 12 да слезе юг малко , това ми е идеята , и реиндж , който пък ще избие за 1.34 , там пак реиндж и после много на юг.
              D.Y.F-091066

Коментар

• суап

Искам да попитам как точно се печели от суап числата. Ако например 1 пипс ми е равен на 100$ а суап числото ми е 0,60 от това следва че в края на работния ден сам на +60$ или греша? Предварително ви благодаря за отговора и желая много печалби на всички

Коментар

• Dobro Ytro

КОКО мисля че се обуславяш повече на добри очаквания ...а ако не са толкова добри както пишеш в анализа си ..???Извини ме, позволих си да копирам две фрази от анализа ти ..в които думите блоагоприятно и приятна изненада ...са твоите акценти ...Малко има вид на...очакване на 90%кьсмет ...

"От фундаментална гледна точка трябва все още да бъдем мечи настроени доходноста на двегодишните US Treasury е с 88 пункта над тази по германските, което прави дълговите книжа на САЩ по-привлекателни от друга страна се очаква пристигащите данни за сащ да са по благоприятни от прогнозните.
                  Всичко това има обаче икономическа логика по всяка вероятност тези факти ще окажат влияние върху декемврииският дефицит който аз лично предполагам че ще ни изненада приятно, "

Коментар

• ДР

Добро утро и успешен ден и от мен.
                    Моята идея е подобна като на Доктора - сега нагоре може би до 1.333 ,пък после ще му мислим.
                    Основания за това ми дава обърнатия чук на седмична.
                    Успех и късмет.

Коментар

• ДР

Да докторе, въпрос на 10% виждане и 90% късмет.
                      Желая ти късмет

Коментар

• Dobro Ytro

Зрдавей КОКО ! Не мисля така ..Пьрво е 1.3270-1.33 ... и тогава очаквам 1.29-1.2820...
                        Вьпрос на виждане ..Нали ?

Коментар

• ДР

Докторе съгласен съм с теб за хода нагоре но не и от текущи нива а от 1.29/30

Коментар

• Dobro Ytro

Bnight сьжалявам че си изгубил миналата седмица..Карай тогава ден за ден - няма нишо лошо в това...Но аз си оставам с моята прогноза...

Коментар

• Dobro Ytro

докторе не се наемам с прогнози до петък щото миналата седмица със такава прогноза си загубих цялата седмица.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Dobro Ytro

Добро утро !! Здраве и успешна седмица !!
                                Bnight оределено сьм сьгласен с теб, като мисля че вьзходящото движение ще бьде не само до сряда ..а включително и петьк ...

Коментар

Working...
                                X