If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Superrader-така е че няма логика вьв форекса ...Но дори и в хаоса има някакьв ред-все пак действат някакви закономерности...А форекса е максимално дирижирана структура според мен-остава вьпросьт да се предвиди накьде ще е палката на диригента ...Е в това предвиждане наистина трябва малко логика и мног много кьсмет...)))
Говориш за логика , ти си се оплаквал че не виждаш такава в поведението на пазара не веднъж .Та извода ми е , че късмет ни трябва и всичко ще е О.К. особено за дългосрочна търговия .И основно се правят големи загуби от дългосрочни позиции , а те обикновенно са изтървани краткосрочни.
Днес след 12 да слезе юг малко , това ми е идеята , и реиндж , който пък ще избие за 1.34 , там пак реиндж и после много на юг.
D.Y.F-091066
Коментар
Luka
суап
Искам да попитам как точно се печели от суап числата. Ако например 1 пипс ми е равен на 100$ а суап числото ми е 0,60 от това следва че в края на работния ден сам на +60$ или греша? Предварително ви благодаря за отговора и желая много печалби на всички
КОКО мисля че се обуславяш повече на добри очаквания ...а ако не са толкова добри както пишеш в анализа си ..???Извини ме, позволих си да копирам две фрази от анализа ти ..в които думите блоагоприятно и приятна изненада ...са твоите акценти ...Малко има вид на...очакване на 90%кьсмет ...
"От фундаментална гледна точка трябва все още да бъдем мечи настроени доходноста на двегодишните US Treasury е с 88 пункта над тази по германските, което прави дълговите книжа на САЩ по-привлекателни от друга страна се очаква пристигащите данни за сащ да са по благоприятни от прогнозните.
Всичко това има обаче икономическа логика по всяка вероятност тези факти ще окажат влияние върху декемврииският дефицит който аз лично предполагам че ще ни изненада приятно, "
Добро утро и успешен ден и от мен.
Моята идея е подобна като на Доктора - сега нагоре може би до 1.333 ,пък после ще му мислим.
Основания за това ми дава обърнатия чук на седмична.
Успех и късмет.
Добро утро !! Здраве и успешна седмица !!
Bnight оределено сьм сьгласен с теб, като мисля че вьзходящото движение ще бьде не само до сряда ..а включително и петьк ...
Коментар