IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBPUSD

xxx бяхме в тоя кюп заедно,и аз излязох навреме оттам ама сега пък се набутах в USD/JPY и чакам удобен момент да изляза и оттам...

Коментар

• GBP/JPY

петре не виждам как же стане 1.97 кабела просто не ми се вярва ако цените на петрола останат на 40 дол и лихвата в щатите се вдигне с о.5 пункта просото не вярвам дай аргументи

Коментар

• GBPUSD

Dobre 4e se pusnah ot toq kabel navreme.
        Ako 1,86 (50%) padne, otivame na 1,8440 (61,8)
        Nqkyde ottam pak 6te probvam dylga poziciq.

EUR-opitimizma mi systo se izpari. Struva mi se 1,30 ste padne i poemame kym downside celite na KOKO.

KIKI, KOKO, kak vijdate dvijeniqta pri E/$ & cable?

Коментар

• GBP/JPY

....просто не бих "препоръчал" на който и да било, каквото и да било... а най-малко продажба на йени..
          ..как бих "погледнал" после хората в очите ?...

Коментар

• GBP/JPY

Петре абсолютно не съм съгласен с мнението ти за двойката.
            Още повече пък с осреднявания безумни.
            Тази двойка има ОГРОМЕН поренциал надолу.

Коментар

• GBP/JPY

Daywalker - при GBP/USD = 1.97 и USD/JPY115.00, GBP/JPY = 226.55
              Надявам се да съм задоволил любопитството ти.Очаквам това да се случи между април и юни
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• GBP/JPY

Petre tiq niva ot 230 az nesto ne moga da si gi predstavq, no uvajavam mnenieto ti! samo ako moje6 i malko da ni razqsni6 kyde gi vijda6 eur/gbp i eur/jpy pri tova 230 i kak adjeba ste stane toq nomer?

Коментар

• GBP/JPY

top40 - GBP/JPY е с огромен потенциал за възходящо движение.Моите очаквания са да видим нива от 230 GBP/JPY през настоящата година. Лично аз съм дълъг в GBP/JPY и смятам че покупка от нива 190.20/40 са отлични. Не изключвам възможноста да видим 189.50 и дори 187.60 но тези нива ще са отлични за удвояване на дългите позиции.Само от лихвен диференциал за 1м касираш около 100пипса.
                  Така, че за мен посоката е само една - нагоре,а лихвите в англия едва ли ще ги намалят в скоро време.
                  Успех на всики Спекуланти

Коментар

• koko

GBP/JPY i az imah malka dulga i si misleh za 1000p. no zatvorih zxastoto vze da ne mi haresva. za tezi 1000p. ste triabvat pone 4-5 sedmici a se 4uva 4e v na4aloto na february moje da padat lihvite v UK. kvo mislite?

Коментар

• затишието

както винаги изтънчените европейци не могат и 50 пипса движение да направят без американците...винаги чакат друг да им свърши работата

Коментар

• koko

ami nagore 4ak 1000 p ne znam dali ste vidim, no s 1000 p po-nadolu ot tiq niva i az kato teb sym po4ti siguren 4e ste ima (samo posokata e razli4na ), nqkyde prez godinata. (po-to4no sled april - mai - kato po4nat da svalqt lihvite v UK )

Коментар

• koko

Ще препоръчам да следите паунд йена за подходящ вход за дълга с цел 1000п аз съм вътре с малко и щедобавям през 100п независимо в коя посока, мисля че още е рано но суапа си заслужава и съм сигурен почти че ще прави 1000п рали, въпросът е кога е удачният вход.

Коментар

• koko

taka si e, za tehni4eskata kartinka sym syglasen, no i dosta provaleni dvijeniq v poslednite im 4asti mai vidqhme naposledyk. a i az predpo4itam fundamentanite faktori, a tehnikata q polzvam za precizirane na vhodove i izhodi, ne 4e se spravqm vinagi mnogo dobre, no prosto taka tyrguvam.
                            a btw tova koeto si pusnal na FXview si ima i baq protivore4iq vytre, to4no tehni4eski sa razgledani nestata no pyk nikak ne se vryzvat v nqkoi dvoiki!
                            Uspehi i na teb

Коментар

• daywokar

Техниката сочи възможен спад до 1.2927 и от там рали нагоре иначе всичко е възможно но мен така са ме учили и аз така мисля а иначе не се надявам да пробие 1.30 и дори 1.3022. Но РСИ и МА са мечи още. 1.3146 38.2% е за днес здрава защита ако пробие е възможно 1.3220 което е 0.618 и е непробиваемо на тоя етап, но още веднъж казвам стилове на търговия много и учения също
                              Успех

Коментар

• KOKO

Koko, za fevruari naistina se o4ertavat dosta faktori, koito biha doveli do poskypvane ne USD, no dotogava spored men lo6ite sa preobladavsti i slizane nadolu mi se struva malko veroqtno. Samo pogledni kakvo sledva kato danni i vij za koi period sa! ta pone do kraq na meseca predpo4itam vlizane v sylgi pozicii (tuk ve4e se povtarqm ama nqma kak : ))

Коментар

Working...
                                X