If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти забрави май кого покрай неграмотен31 нарече боклук, бъркайки ме с него. Аз обаче не съм го забравил. Тогава ми изтриха поста, може и да не си го прочел, но ти казах - докато не ми се извиниш за незаслужената обида ... Точките са винаги от мен. За да спазвам добрия тон. Доколкото е възможно.
Я кажи Карлос, когато аз повтарях 3 месеца, че един човек лъже, провокира с това и подобно некоректно поведение, ТИ КЪДЕ БЕШЕ? НЕ БЯХ ЛИ ПРАВ - БЯХ! Той излъга и единствено благодарение на ЧЕРНИТЕ ОВЦЕ стадото понякога разбира кой е вълка под овча кожа. Имате голям дял за тази помия напоследък. Защото мълчахте, когато други ревяха с пълно гърло срещу наглостта и некоректността. Когато мълчиш и гледаш сеира ти казваш ВЛЕЗ и на други като него.
Преди време ви написах, че ЕДИНСТВОТО ПРАВИ СИЛАТА. ЕДИНСТВОТО, А НЕ ГРУПИЧКИ ПО ИНТЕРЕСИ!
Мнозина по стар комунистически обичай обаче търсят само интригите, сеира и групирането.
Аз оценявам твоята висока лична култура, но до тук ... От там нататък ние сме хора на различни поколения.
Още от древни времена е известно, че нападението е най-добрата защита. Тебе обаче
никой не те е нападал, ама гузен негонен бяга. Всъщност някои от другите ти никове
са били обект на нападки. При това май заслужено.
кои кои е -не е толкова важно - по важни са причините и начина по които могат да се променят нещата- 1.когато някои казва -това е глупост , това е простотия ... и в този тон , тои провокира отговор 2. когато някои се прави на спец , а не си обесни доводите , това се приема като отклонение от темата 3. доводите могат да бъдат разнообразни , това не дава право на друг да напада или ако го прави да го направи с възпитан тон . 4.вицовете и др . отклонения са разведряващи стига да се спазва добрия тон5.ако някои играе по прогнозите , които се дават тук и загуби не е лошо да обясни факта на нормален език , за да се избягват такива грешки по нататък от загубилия 6. това не е класация за реитинг на база на която ще ви вдигат заплатите а место за обмен на идеи
супертредър за теб става въпрос. Подвеждаш много хората, подведе Марио, подведе и КОКО и не се спирап да въртиш интрижки. Много си плитък. Другият интригант на форума със 100 ника е Дон Карлос. Да се знае. Пише с поне 10 ника. И ако не е вярно и иска доказателства, като ги даде КОКо и аз ще ги дам.
KOKO откъде разбра, че кики е Мариян?
Дай ми точен отговор защото за обида на модератор, а това е нещо повече, се изтрива потребителски акаунт във всеки един форум?
Марияне/ кики/ купувай ауд на 7605 с цел 7700 че да хеджираш за 100д които ще ми дължиш утре
Коментар
Модераторка
Темата е ФОРЕКС!!!!
5.Кое от качените от потребителите съобщения е безсмислено, обидно, вулгарно и т.н. се определя по преценка именно на модераторите, а не на авторите на тези съобщения.
Коментар
Модераторка
Темата е ФОРЕКС!!!!
1.Постингите трябва да са в съответната тема на форума. Потребителите трябва да се запознаят със заглавието на темата преди да постват в нея.
Коментар