IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Карлос

БОКО КИКИ пиши с един ник моля те

Коментар

• Карлос

Ти забрави май кого покрай неграмотен31 нарече боклук, бъркайки ме с него. Аз обаче не съм го забравил. Тогава ми изтриха поста, може и да не си го прочел, но ти казах - докато не ми се извиниш за незаслужената обида ... Точките са винаги от мен. За да спазвам добрия тон. Доколкото е възможно.

Я кажи Карлос, когато аз повтарях 3 месеца, че един човек лъже, провокира с това и подобно некоректно поведение, ТИ КЪДЕ БЕШЕ? НЕ БЯХ ЛИ ПРАВ - БЯХ! Той излъга и единствено благодарение на ЧЕРНИТЕ ОВЦЕ стадото понякога разбира кой е вълка под овча кожа. Имате голям дял за тази помия напоследък. Защото мълчахте, когато други ревяха с пълно гърло срещу наглостта и некоректността. Когато мълчиш и гледаш сеира ти казваш ВЛЕЗ и на други като него.

Преди време ви написах, че ЕДИНСТВОТО ПРАВИ СИЛАТА. ЕДИНСТВОТО, А НЕ ГРУПИЧКИ ПО ИНТЕРЕСИ!
      Мнозина по стар комунистически обичай обаче търсят само интригите, сеира и групирането.
      Аз оценявам твоята висока лична култура, но до тук ... От там нататък ние сме хора на различни поколения.

Коментар

• БОКО

въпроса е защо

Коментар

• БОКО

Купих лев за иена 3 лота

Коментар

• БОКО

Още от древни времена е известно, че нападението е най-добрата защита. Тебе обаче
            никой не те е нападал, ама гузен негонен бяга. Всъщност някои от другите ти никове
            са били обект на нападки. При това май заслужено.

Коментар

• вечният интригант

кои кои е -не е толкова важно - по важни са причините и начина по които могат да се променят нещата- 1.когато някои казва -това е глупост , това е простотия ... и в този тон , тои провокира отговор 2. когато някои се прави на спец , а не си обесни доводите , това се приема като отклонение от темата 3. доводите могат да бъдат разнообразни , това не дава право на друг да напада или ако го прави да го направи с възпитан тон . 4.вицовете и др . отклонения са разведряващи стига да се спазва добрия тон5.ако някои играе по прогнозите , които се дават тук и загуби не е лошо да обясни факта на нормален език , за да се избягват такива грешки по нататък от загубилия 6. това не е класация за реитинг на база на която ще ви вдигат заплатите а место за обмен на идеи

Коментар

• вечният интригант

стига толкова
                long USD/JPY105 target 106.15 sl 104

Коментар

• ???

кики е смрадливец

Коментар

• вечният интригант

супертредър за теб става въпрос. Подвеждаш много хората, подведе Марио, подведе и КОКО и не се спирап да въртиш интрижки. Много си плитък. Другият интригант на форума със 100 ника е Дон Карлос. Да се знае. Пише с поне 10 ника. И ако не е вярно и иска доказателства, като ги даде КОКо и аз ще ги дам.

Коментар

• e/d

dir.bg - демократите устроиха на буш оранжева революция

Коментар

• Oil

eto edna po-podrobna grafika na futures - tazi e za Oil-a:

http://www.futuresource.com/charts/c...50%2C200%29%3B

Коментар

• Усещате ли как преигравате вече?!!!

KOKO откъде разбра, че кики е Мариян?
                          Дай ми точен отговор защото за обида на модератор, а това е нещо повече, се изтрива потребителски акаунт във всеки един форум?

Коментар

• meketo

Марияне/ кики/ купувай ауд на 7605 с цел 7700 че да хеджираш за 100д които ще ми дължиш утре

Коментар

• Темата е ФОРЕКС!!!!

5.Кое от качените от потребителите съобщения е безсмислено, обидно, вулгарно и т.н. се определя по преценка именно на модераторите, а не на авторите на тези съобщения.

Коментар

• Темата е ФОРЕКС!!!!

1.Постингите трябва да са в съответната тема на форума. Потребителите трябва да се запознаят със заглавието на темата преди да постват в нея.

Коментар

Working...
                                X