IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

Ти чуваш ли какво ти казвам???
    Нямам нищо общо с Инвестор!!!
    И как така ще обиждаш момчето, което и аз не познавам само защото се съмняваш в него?
    Ей и ми отговори, защото съм търпелив човек, но това, което ти правиш не ще има добър резултат за теб. Вервай ми! И се спри!

Коментар

• КОКО

Поздравления, Коко, нищо против нямам, ама чак пък БЕЗ РИСК - ей това не е точно така, според мен :-)

Коментар

• БОКОКИКИАСТОР.МОДЕРАТОМАРИЯНИПРОЧИЕ

АЗ ПЕЧЕЛЯ ДАВИ Е ЯД

Коментар

• бизнесмена Ангел

и при това "всяка вечер" ))
          той къде е ние къде сме ))

Коментар

• Наблюдаващ

Имах в предвид 3 лота които купих в бгиена в 12 без 5 и продадох в 12 и десет

Коментар

• КОКО

БОКО ти си може би добър трейдър. Не обиждам теб нито модератора който не знам кой е и не знам защо ми отговаряш от негово име. Аз казах че се съмнявам че КИКИ е Мариян но не знаех че ти си модератор. Извиниме. Мислех че си повече в иерархията

Коментар

• хм, хм

"... аз си правя по 100д без риск ..."

Коментар

• е-д

Аз не знам вас но аз си правя по 100д без риск всяка вечер ако искаите се бъзикаите но ще ви давам пакщ екзампли

Коментар

• КОКО

Ти от много време търсиш конспирация. И от много време си далече от вярната посока.
                    Аз не съм КИКИ, неграмотен31, астор, или който и да било друг.
                    Толкова ли ти е трудно да повярваш????????
                    А аз как да ти вярвам, кажи ми?
                    И уважавам всеки един тук във форума и когато се карате се чувствам наистина много тъжен. Но усетих, че ми пречите на работата, а от мен зависят много хора и техните семейства и спрях да ви чета, както преди и да пиша понякога. Просто вече не ме интересувате ТОЛКОВА. ИМАМ СИ МОИ ЛИЧНИ ПРИЧИНИ.
                    Умея да прощавам. И на теб ти казах как изглеждаш с постъпки като твоите в очите на другите, но видях, че не си заслужава. Не пожела да ме разбереш. Добре. Нека времето реши кой е имал право.

Кажи сега за обвинението си от тази вечер, ще дадеш ли някакъв ЛОГИЧЕН ОТГОВОР И ДОКАЗАТЕЛСТВО?
                    ИЛИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРОСТО ГОСПОДИНА БИЗНЕСМЕН АНГЕЛ СИ ПОЗВОЛИ ДА ОБИДИ НЯКОГО И ПРИ ТОВА МОДЕРАТОР? И ДОКОГА ЩЕ ПРОЦЕДИРАШ ТАКА?

Коментар

• е-д

Покупка -колкото може -5мин след обявяване на заетостта , ако курса е над 1.3150 , аргументите са ясни...
                      D.Y.F-091066

Коментар

• ЛЕВ

ОК от 3 лота левове купени преди няколко минути имам 47 долара суап и съм над 60д от основнта така че затварям отново с 100д за 20м както вчера

Коментар

• Panairi

Iwo,
                          da ne bydem pretenciozni - pyrvo da zapochnem s NQKAKVA prognoza

Sled tova moje i argumenti da se vkljuchat!

GL

Коментар

• Panairi

прогноза с тарг и цел... - някои няма ли да забрави за рулетката липсва думата аргоментирана - ако ще и аргумента да е луната изгря но да го има

Коментар

• алл

лека и дано сами направим това място по приятно за самите нас

Коментар

• Panairi

Ajde stiga s tezi prostotii be!
                                Banalni stanahte!!!
                                Ajde dajte edna prognoza s tp i sl. Ako nqmate - lishete ni ot mislite si!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X