If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
Collapse
429 Too Many Requests
You have sent too many requests in a given amount of time.
добро утро на всички според мен денят ще е усобено интересен особено ако преди обед бъде премината границата от 1,31 мисля че прогнозата ми за 1,33 е все още валидна. Така че много много внимаваите с късите евра. Успех на всички спекуланти.
Ако те слуша човек,то по-добре да се затвори сега,когато съм на фитка.........ама и аз не вярвам на писанията за силен долар,при полужение,че всички големи банки прогнозират 1,35-1.37 до края на Q1
Ylian,az sam bez e/s i iskam da te uspokoq 4e ne si zle no badi podgotven da vleze6 na hedj pri probiv na 1.2979,ini si prigotvi kinti da izdarji6 do 1.2780
Коментар
�
SwinG
e/$
не вярвам, че ще пробие 1,30 - това някакси не мога да им повярвам. Ако искат да ми наредят H&S-рси от дневна до 5 минутка пак някакси не могат да ме убедят. Успех на всички дълги
Юлиане за Сорос говорят, че имал три инвестиционни техники: 1. Започвайте с малко. Ако нещата потръгнат, отворете голяма позиция... 2. Пазарът е глупав, затова не се старайте да бъдете всезнаещи... 3. Спекулантът трябва да определи първото ниво на риск, на което е готов да отиде.
Успех
Коментар