If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В това време на годината е така обикновенно при работните места, за поръчките примерно декември боинг е продал 62 самолета при 19 ноември и много други дребни факти ще говорим после но може и да греша
Варчев е един от българските брокери , с които работя. При тях съм от момента когато предложиха услугата ФОРЕКС (1г. и 6м.) За този период всички поръчки са ми били изпълнявани коректно, а и платформата им е стабилна (от както пуснаха новата версия през април 04 , платформата е забивала само веднъж ако не се лъжа). Не бива за наши грешки да обвиняваме брокерите си. Освен това нямат суап и е изгодно да се отварят при тях позиции , когато лихвения диференциал не е в наша полза.
Не приемайте горе написаното като реклама, но това са фактите !
Коментар
novichyk
Koko
Koko pozicoinirahme se v dolnata chast na reinja. ( izcluchenie cabela) tova me navejda na misylta che moje pak da testvame 1.31 sled dannite.....
Koko , az tam sym za nadolu , a i 10 pipsa spred sa mi problem , ne zaradi parite , a zaradi principa. No niamash griji , ako do 17.00 imash feel , samo pusni na Q-to , lotove i kros. Uspeh!
Коментар