IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

Петре мерси за пожеланието , но не търгувам нещо над 2 пипса спред , просто принципи. А иначе ако нямаше суап бих скъсил кабела от текущи нива , но ще го направя понеделник в 0.01 часа , Успех и на теб!

Коментар

• двоики

затворих всички позиции на +25% за седмицата - лека

Коментар

• КОКО

4rd i ot men !!!!! zdrave i zdravi nervi ;-))))))))))))) to ostanaloto ste doide !!!

Коментар

• КОКО

Весело изкарване и да си жив и здрав коко

Коментар

• КОКО

Коко аз пък закрих дългата д/й на първите 50 пипса откат , сега мисля да отворя нова , а брокера затваря в 23.00

Коментар

• КОКО

Koko pozdravi i ot men! mnogo zdrave i uspehi vav vsi4kite ti na4inaniq!

Коментар

• КОКО

novichyk- според мен е добре сега да удължиш GBP/JPY от 192.85/95 със Стоп на 192.30/40 и GBP/CAD от 2.2870/90 и САР на 2.2820 и таргет 2.31++
                Пожелавам ти успех

Коментар

• КОКО

koko dai si mail a iskam da te pitam neshto za gbp/jpy

Коментар

• КОКО

У-ха-а.Какво става тук.Басове се печелят,пари хвърчат,а никой не черпи.
                    Искам да повдигна една отдавна позната тема-Нашите брокери не стават.
                    Кажете ми със сигурност брокер,който не пише само на хартия сделките ни.
                    Аз не съм чувал за такъв.
                    Погледнете STS- според вас са много печени.Да ,ама ако стане напечено...
                    Пичовете не са доволни от 30 пипса спред при GBP/NZD-на мен това ми говори много.
                    А на вас ?
                    Мислех си да вкарам по-сериозна сума там,но няма,поне докато не си оправят бакиите.
                    Проблем в случая е Visual_а, който ми е толкова дървен.
                    Айде,със здраве,и много успехи.

Коментар

• КОКО

м13 да благодаря

Новичък вчера скъсих доларйена и тя скочи до небесата дори бях на крачка да затворя на -300д но я оставих защото си мислех че правят тоя номер за да вдигнат евродолар до небесата и тя да не падне под 100 но после излязох на плюс 30п и тя падна още доста направо се изядох от яд първо защото се отлага небесното евро което чакам а ще си рейнджим 1.2850-1.3250 и второ защото затворих рано.
                      Не съм следил графиките но защо не оставиш тия неща за неделя все пак тогава ще са по ясни нещата

Коментар

• КОКО

Сега се чудя какво да удължа Д/Й или Е/Й? А най добре май и двете!

Коментар

• КОКО

Честит Рожден Ден /в аванс/
                          Да си жив и здрав и мноооооого профити.
                          мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• КОКО

Коко аз също изкарах днес доста повече от баса , но баса си е бас , аз съм суеверен в това отношение и си мисля че ако не си платя няма да ми върви . Иначе нямаш грижи да вкараме някакви пари , но мойте ще са с 100$ повече)

Коментар

• КОКО

Петре благодаря надявам се нещата за които ми говори в мърфис да станат скоро и да успееш.

Новичък абе забрави за баса той няма значение аз отиграх и изкарах доста повече и за мене това е важно, просто ако искаш наистина ще си направим експеримент аз също ще вкарам 100 да видим колко ще ги направим за месец, разбира се ще обсъждаме по кюто трейдовете, благодаря за достойнството ти и успехи

Коментар

• КОКО

А такива не минават , загубата си я поемам аз , пък за почерпката грижи нямап , само да мога да се измъкна от жена ми)

Коментар

Working...
                                X