IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

KOKO - Честит рожден ден в аванс.Бъди жив и здрав и ти пожелавам много любов и щастие, а на Форекса , да не се отървеш от правилни анализи и прогнози.

Коментар

• КОКО

Докторе благодаря успехи и на теб
      Новичък задължително когато излезе нещо сигурно ще пусна за да си изкараме за една почерпка а пък ако загубим ще поема половината загуба. Успехи

Коментар

• PPP

PPP, оанда също плащат за суап и то добре. Например за последната ми позиция в GBP/JPY long печеля по 3 пипса на ден. За GBP/USD също по около 1,2 пипса на ден...

Коментар

• КОКО

КОКО,
          Да е Честит рожденният ти ден !!!Пожелавам ти много, много здраве !! Бъди щастлив !! И успех !!!

Коментар

• КОКО

Коко , честито и от мен , нека всяка седмица ти носи по 1500 пипса , ако си готов с идеята за инвестиране на 100$ пусни ги по кю-то , а може и в форума и колегите да се нахранят) Весело посрещане ти желая!

Коментар

• КОКО

Благодаря суинг и за днес също извини ме че не ти отговорих веднага но имах работа. Желая ти успехи

Коментар

• КОКО

а, да, и честит рожден ден в аванс!

Коментар

• КОКО

хей КОКО поздравления за изключителния резултат от седмицата. Наистина страхотен кеф ще е всеки да направи 1000 -1500 пипса печалба за седмицата и в събота да има рожден ден - дай боже всекиму същото. По една случайност моят рожден ден е в края на другата седмица, и въпреки че резултата ми (поне така се надявам) ще е вероятно далеч по скромен пак ще става яко черпене и купон). Лека вечер на всички и недейте се наливайте много, че от тия ментета цепи яко глава на сутринта ))

Коментар

• КОКО

Благодаря на всички

Коментар

• КОКО

И от мен честит , някой беше написал че при тази игра да печелиш значи да загубиш себе си - има нещо вярно , но аз ти пожелавам първото без второто.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• КОКО

Е вече може да се очаква нов ник , кики казва чао , чета .И трябва да се появи някой , който да къса нервите , на не знам колко добри трейдъри , но убеден съм свесни люде.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• КОКО

KOKO предварително честит рожден ден и от мен желая ти много здраве и любов всичко друго знаеш че може да се купи Желая ти също успех във всяко едно начинание и дано продължаваш да правиш такива точни анализи. Честито.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• КОКО

E shtom sha izchezvsh ,predvaritelno :
                            Chestit Rojden Den , zdrave shtastie i mnogo uspeshni profiti !
                            Nazdarve

Коментар

• КОКО

Както разбирам, утре няма да се появяваш във форума. В такъв случай позволи ми да
                              ти честитя в аванс рождения ден и да ти пожелая здраве и много успехи в бизнеса и форекса!

Коментар

• КОКО

коко аз имам вдруги ден

Коментар

Working...
                                X