If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОКО добре е че мислим еднакво - наистина отдавна не се е случвало...различието е по причина на различният ни начин на вьзприемане на нещата. А що се касае за данните наистина не знаех ..но те нищо не промениха..тренда си остава...
Veselqak нямам нищо против да си мислиш в определено направление но сьм против това да се сугестира мнение при най -малкото движение...Не е добре при минимално движение на горе или на долу да се изстрелват фоерверки ...особенно когато няма смислен повод за това..Помисли ...
Докторе радвам се че в момента мислим по един и същи начин, отдавна май не ни се беше случвало.
Желая ти успехи а данните се знаеха отдавна защото доходноста на ценните книжа в щатите беше по изгодна така че това не е маниполиране а нормален процес
.XXX личното ми мнение е че няма да има ново дьно...но както си решиш..
Superdader напьлно сьм сьгласен за манипулираност на данните ...пишат си ги както са решили ..и вьпреки това ..няма особен ефект а това говори много...Поне аз не виждам, което ми говори че посоката е тази която предполагах...Нищо ново ...
-DR съжалявам ако съм подвел някого за игра с поста си.Ни най-малко идеята ми е била да подвеждам или манипулирам някого.Просто си гледам графиката на 8 ч., тя ми казва това на мен-.Друг може би ще види обратното в нея-няма лощо-затова не всички печелят.
ДР, данните не ме интересуват. Прочетох ги във форума. Не съм екзалтиран - иначе нямаше да изкарам 2/3 от позицията си в кабела. Но си гледам графиката и виждам, че докато сме под 1,3020 шансовете за ново дъно са >50%
Veselyk i XXX не се екзалтирайте предварително...При тези неочаквани данни /които между другото са силно манипулирани/вижте какво мижаво движение е ...
И не сугестирайте /внушавайте /паника ,защото нищо особенно не се е случило ..
Коментар