IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• пазара

амчи сига май сме за нагори до към 1.3070
    успех на оцелелите !!!

Коментар

• е/$КОКО

КОКО добре е че мислим еднакво - наистина отдавна не се е случвало...различието е по причина на различният ни начин на вьзприемане на нещата. А що се касае за данните наистина не знаех ..но те нищо не промениха..тренда си остава...

Коментар

• е/$

Veselqak нямам нищо против да си мислиш в определено направление но сьм против това да се сугестира мнение при най -малкото движение...Не е добре при минимално движение на горе или на долу да се изстрелват фоерверки ...особенно когато няма смислен повод за това..Помисли ...

Коментар

• Dr

Докторе радвам се че в момента мислим по един и същи начин, отдавна май не ни се беше случвало.
          Желая ти успехи а данните се знаеха отдавна защото доходноста на ценните книжа в щатите беше по изгодна така че това не е маниполиране а нормален процес

Коментар

• е/$

1,3020 be6e probito i nestata se uslojniha.

leka ve4er na wsi4ki

Коментар

• е/$

.XXX личното ми мнение е че няма да има ново дьно...но както си решиш..
              Superdader напьлно сьм сьгласен за манипулираност на данните ...пишат си ги както са решили ..и вьпреки това ..няма особен ефект а това говори много...Поне аз не виждам, което ми говори че посоката е тази която предполагах...Нищо ново ...

Коментар

• Др.

-DR съжалявам ако съм подвел някого за игра с поста си.Ни най-малко идеята ми е била да подвеждам или манипулирам някого.Просто си гледам графиката на 8 ч., тя ми казва това на мен-.Друг може би ще види обратното в нея-няма лощо-затова не всички печелят.

Коментар

• Др.

Между другото, пада при паунда за момента изглежда на нищо повече от корекция на днешното рали...

Коментар

• Др.

Със сигурност са манипулирани.А още вчера анализаторите се завъртяха , значи е имало и информирани.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• е/$

ДР, данните не ме интересуват. Прочетох ги във форума. Не съм екзалтиран - иначе нямаше да изкарам 2/3 от позицията си в кабела. Но си гледам графиката и виждам, че докато сме под 1,3020 шансовете за ново дъно са >50%

Коментар

• е/$

Васеляк, ще скъся малко поста ти: "Въпросът е дали ще стане."
                        Не твърдя, че няма да стане.
                        Само казвам, че поне на мен все още не ми е ясно.

Коментар

• е/$

Veselyk i XXX не се екзалтирайте предварително...При тези неочаквани данни /които между другото са силно манипулирани/вижте какво мижаво движение е ...
                          И не сугестирайте /внушавайте /паника ,защото нищо особенно не се е случило ..

Коментар

• GBP/USD

аз също изкарах 2/3 от позицията си в кабела.
                            останалата една трета оставям със стопа, посочен по-долу

Коментар

• GBP/USD

Изкарах кабела на 1.8640 - 50% корекция на сутрешния скок.
                              Успехи.

Коментар

• е/$

въпроса е дали ще стане номера преди или след 18.00 часа

Коментар

Working...
                                X