If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОКО добре че видях отговора ти защото щях да се оттеглям за сега ...
Ще ти отговоря -в правилна посока си според мен..Няма страшно ...И "дивите японци" няма да си правят както казваш ти" бьзик" с нас...Че кои са те ...)
Спокойно нещата са ясни ..само малко забавени вьв времето..
Veselqk разсьждавай на ум ...)))
Бих добавил към КОКО че стават и грешки от сорта вместо бай некоя дори и средна АКУЛА натиска селл и като е по яка цифрата-хоп пробив,следва пукотевица на стопове придружена с селл от стадото.И това го има си мисля ей така расъждаваики.
Докторе моите уважения но и ти понякога правиш такива изказвания като например че до края на месеца сме само нагоре, и аз съм дълъг но ме е страх да съм спокоен та ние сме само на 50п от стоповете под 1.30 и ако някой див японец довечера реши да си направи бъзик не ми се мисли.
Успех
Veselqk Разбирам те напьлно -не сьм се повлиял от ничие мнение...Дьржа си на своето виждане и сьм доволен от резултата....Само сьм против фоерверките за щяло или нешяло ...Това е ..
Успех !!
Коментар
tiger s
eur usd
mai skoro nqma da ima 1,3000,ot tuka sme na 1,3080 ot tam -kasmet
-DR ,ник-ът ми достатъчно добре говори за нравът ми,съжалявам че не си го усетил в постовете.М/у другото мнения и в двете посоки е нормално да има,не мисля че посоката на долу е бита карта все още-дори днес.Сигурен съм че ти търгуваш по собствено мнение и не съм те довел до загуби.На тези които търгуват по прогнози на другите -извинете ако съм подвел някого.Ако е необходимо разрешение за постване и шеги от време на време-ще го имам предвид!
Коментар