IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/$-Veselqk

Veselqk akoще ми развалиш настроението . НЕ

Коментар

• е/$-DR

А мога ли да цитирам нещо???

Коментар

• е/$-КОКО

КОКО добре че видях отговора ти защото щях да се оттеглям за сега ...
        Ще ти отговоря -в правилна посока си според мен..Няма страшно ...И "дивите японци" няма да си правят както казваш ти" бьзик" с нас...Че кои са те ...)
        Спокойно нещата са ясни ..само малко забавени вьв времето..
        Veselqk разсьждавай на ум ...)))

Коментар

• е/$-DR

ama pazara ne e li vinagi sreshtu logikata az pyk si mislq che ste napravi oshte edno dyno okolo 1.30 taka si mislq

Коментар

• е/$-DR

Бих добавил към КОКО че стават и грешки от сорта вместо бай некоя дори и средна АКУЛА натиска селл и като е по яка цифрата-хоп пробив,следва пукотевица на стопове придружена с селл от стадото.И това го има си мисля ей така расъждаваики.

Коментар

• е/$-DR

Докторе моите уважения но и ти понякога правиш такива изказвания като например че до края на месеца сме само нагоре, и аз съм дълъг но ме е страх да съм спокоен та ние сме само на 50п от стоповете под 1.30 и ако някой див японец довечера реши да си направи бъзик не ми се мисли.
              Успех

Коментар

• е/$-veselqk

Veselqk на крачка си до истината .. и все пак си е крачка ))))
                За сега напускам но пак ще се включа по кьсно ..
                All the best !

Коментар

• е/$-DR

Забравих вече!Мир да има.

Коментар

• е/$ -Veselqk

Veselqk ,А за посоката надолу forget ....за сега..по нататьк -да

Коментар

• е/$-DR

Успех и на теб.

Коментар

• пазара

saglasen sam s teb za 1.3070 ama predi tova sha vidim malko zor s 1.3040
                        Uspeh

Коментар

• е/$ -Veselqk

Veselqk Разбирам те напьлно -не сьм се повлиял от ничие мнение...Дьржа си на своето виждане и сьм доволен от резултата....Само сьм против фоерверките за щяло или нешяло ...Това е ..
                          Успех !!

Коментар

• eur usd

mai skoro nqma da ima 1,3000,ot tuka sme na 1,3080 ot tam -kasmet

Коментар

• пазара

Кумчо вьлчо нагоре сме поне до края на месеца...Може да го приемеш като окнчателна диагноза...

Коментар

• е/$-DR

-DR ,ник-ът ми достатъчно добре говори за нравът ми,съжалявам че не си го усетил в постовете.М/у другото мнения и в двете посоки е нормално да има,не мисля че посоката на долу е бита карта все още-дори днес.Сигурен съм че ти търгуваш по собствено мнение и не съм те довел до загуби.На тези които търгуват по прогнози на другите -извинете ако съм подвел някого.Ако е необходимо разрешение за постване и шеги от време на време-ще го имам предвид!

Коментар

Working...
                                X