If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Господа, искам да ви разкажа колко лошо нещо е лакомията.
Преди няколко часа затворих позиция, която държах от средата на Януари. Бях започна да скъсявам от 1.1723, и с многократни добавяния стигнах до 1.2245 оформяйки огромна къса в двойката. Затворих я на 1.1723 с около $5000 профит. Дотук добре, но понеже лакомията ми няма граници реших да удължа с тройно по-голяма позиция от 1.1730. Понеже удължих от друга свободна сметка с по малко капитал в нея току що ми свърши марджина и позицията ми се затвори със загуба от $3000. Бях хванат в положение, непозволяващо ми да довнеса допълнителни пари, така че се получи "изгори за да светиш". Така че, мислете преди да се лакомите и успех ви пожелавам.
By the way, аз пак съм дълъг в двойката от 1.1645
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
�
ZaYo
USD/CHF
ve4e mi ostava 50% ot sumata kato garanciq mai nqma da sledvca skoro korekciq (
Коментар
�
ZaYo
USD/CHF
11635 de gre6ka
Коментар
�
ZaYo
USD/CHF
udvoqvam pri 1.1135 ve4e sum natovaril zdravo karucata s gube6ti $
[14:45 FX Options: EUR/USD Barriers At 1.3200 Erased, 1.3300 Next Up] London, February 22: [EUR/USD] has erased the reported option barriers at 1.3200, next up is the speculated barrier at 1.3225 then the confirmed triggers that reside at 1.3300. --Matthew.Foster-Smith@Thomson.com
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
�
eur doll
the fan* - и аз чакам като за начало 1.3220/30 и после 1.33
За кабела таргет 1.9360/70
Успех на всички Спекуланти
Коментар
�
ez
e/d
Зайо, пич жалко че яко си се набълбукал с долари, корекция може и да има, може и да няма, това тук никой със 100% не може да ти го каже. А ти за да дочакаш корекцията в добро здраве, угаси компа(няма смисъл да се психясваш пред него, тя кашата вече си я забъркал и оттук насетне всичко е на късмет) и върви да пиеш едно за твое здраве.
Коментар