IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е/Д

Станалото станало....
    Както казват от Мизухо - получи се малка изненада, но това няма да ни разколебае.
    Тепърва има какво да видим.
    Без довнасяне 1,42 не са ми проблем, но ще бъде жалко за загубеното време, ама какво да се прави - рисков капитал - ще го мисля допълнително.
    Все пак се надявам СКОРО да разтоваря поне половината сергия на 1,3020.
    Тия тъп......ри нощес в началото започнаха по-равно да продават и евро и долари, а после не знам кой се включи и стана мазало...
    Продължаваме да гледаме напред и надолу.
    Макар тая работа да не е като "оная" желая успех на всички.

Коментар

• systray

Какво отравяне, нищо не съм чул?
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• sistray

Malka korekciq.Otravqneto s gaz ne e na amerikansko letishte a tuka v Melbourne.10 patnici na Virgin Blue sa otkarani v bolnica.Vsichki poleti na kompaniqta bqha kanselirani vchera.Vse oshte ne mogat da namerqt prichinata.

Коментар

• Дон Карлос

Голям. Имам колекция от почти всички БГ филми от 1950 насам.

Коментар

• AUD/USD GGG

Здравей, GGG! С малко закъснение прочетох какво си написал. Искам да ти благодаря за мнението. Миналия път ме спаси от куцата ми позиция.
            Междувременно двойката е достигнала първата си цел 0.7950. И щях с чиста съвест да добавя тук, ако не ме тревожеха две неща:
            1. Дали днешния срви на долара не се дължи от простата комбинация на новината за отравяне с газ на американско летище и изказването на Корейската ЦБ?
            2. КЦБ е обявила решението си да диверсифицира валутните резерви -> пазара очаква някакси това да се случи незабавно и доларът се срутва -> обаче поръчки на междубанковия за продажба на долари не се появяват, което е логично - ако КЦБ иска да си продаде доларите на по-висок курс просто ще изчака ефектът на новината да отмине

Едни ето такива свободни разсъждения ме държат настрана все още...

Коко, благодарение на вчерашната ти обява за скъсяване на usd/jpy, взех 50п. с лимит, като стопа беше на 15. Много добре!!!

Коментар

• РРР

Станалото- станало, не се ядосвай! И от уроци от самоучител има нужда по някой път.
              Аз не съм затварял нищо, чакам.
              А филмът е от преди около 35 години, сериен. С Венчето Коканова, вечна й памят!
              Ти киноман ли си?

Коментар

• GBP/USD

Има ли основания да се очаква , че корекцията беше до тук, а не е начало на нов тренд?
                За мен по- скоро се очертава връщане до към 200.
                Мнения?

Коментар

• Дон Карлос

А сега гледам как си се връща Франка нагоре и ми се плаче. Като си помисля само че сто долара спасяваха 3000... Айде здраве да е, ще се избива

Коментар

• Дон Карлос

Върти ми се нещо в главата, но не съм сигурен. Ако е филм съм го гледал. Ти затвори ли дългите долари?

Коментар

• РРР

Здравей! Аз пък се радвах от дистанция на начина по който спаси и отигра критичната
                      къса USD/CHF от януари. Профитът никак не е бил лош.
                      Но влизането с голяма позиция от раз е голяма грешка и ти го знаеш. Ами ако се наложи
                      да спасяваш позицията?! Не се ядосвай, пазар има всеки ден без събота и неделя.
                      "Изгори за да светиш" беше български игрален телевизионен филм, ако не се лъжа.
                      Гледал ли си го?

Коментар

• USD/CHF

Стана толкова бързо, че нямах време да реагирам. Като се обърне каруцата, пътища много, нали знаеш Нищо, не бях губил от началото на Декември, трябва и за другите да има, нали така?

Коментар

• USD/CHF

PPP, трябвало е да затвориш 1/3 или 1/2 и после да си довнесеш пари ако искаш

Коментар

• USDCHF

1655 - 61.8 ot 1280, 1623 low 12jan и канал, който на 4Н се вижда добре,
                            EURCHF се закрепи около МА 100, има шанс да се качи....
                            EURDOLL 1H overbought, USD index oversold....
                            ако продължи нагоре eurdoll, нищо чудно да видим 3290-3300 ....

Коментар

• PPP

A misleh che az sum nai goliamia lakomnik tuk.

Коментар

• USD/CHF

лесно се излиза на - и много трудно на +

Коментар

Working...
                                X