If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми се вярва братле ,от 15 години съм в частния бизнес и ставаш като Розовата пантера -не се разбира кога плачеш и кога се смееш ,губиш и печелиш пари но яда и радоста ти минават точно за една цигара време. Абе лайняна работа ,почивка с лаптопи и телефони .
Със здраве и успех!
Няма логика да не селнат доларйена тъпите гейши 112.50 се връзва с таймпрайса и трябва да държи, защо обаче не го продават от тук е това не мога да си обясня
Koko tuk naistina e udobno za zaemane na poz, z' ima6 blizyk stop, no vse pove4e mi se struva 4e Iris ste izleze prav i dori nqma da 4akame evropeicite, a syvsem skoro ste zapo4ne propadane v kabela. vij usd/jpy e po-druga rabota - tam stava i za izgrajdane na kysa dylgosro4na poziciq, a kabela moje oste dosta da si pada ....
Тук един интересен sell сигнал, който само потвърждава добрата позиция на евото в момента на пазара.
А дали тук няма да се получи така чаканата корекция? Честно да си кажа - не ми се вярва, но с един лимит ще се опитам да се хвана: sell stop 1.2984, st. 1.3014
Коментар