IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Petrola

Otnosno petrola, imam edna ideia no ne znam dokolko e pravilna.

Значи когато Долара беше скъп цените на петрола се джижеха под 30 USD. Когато долара поевтиня цените му скочиха. Колкото и да е нараснало потреблението в никакъв случай не е нараснало с 100 % колкото поскъпна петрола.
    Отначало си мислех че някой се презапасява с петрол и след време ще направи дъмп на цените. Но сега съм на мнение цените на петрола са привидно вързани с долара, и мислейки на тая тема по скоро са вързани с EUR. Петрола не оказа толкова голям натиск върху Европейската икономика, понеже досега се компенсира с ниските цени на Долара.

Доколкото знам Европа се обезпечава с кавказки нефт, Англия е независима даже е малък износител. И не е ясно как ще се развият нещата с петрола, но при всички случаи най засегнати са Азиатците.
    Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• lihva

Daylight това което казваш обаче също е тревожно защото излиза че Европа има нужда от ниско евро докато си оправят проблемите следователно еврото ще продължи да бъде под натиск. Между другото и американците имат нужда от скъп долар по една проста причина имат да продават петрол и то много. Успех ти желая днес. Късмет на всички.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• lihva

Posledno niama da mardat lihvata. Padaneto na Evroto bilo kompensiralo nujdata ot svaliane na lihvata.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• kabel

buy pri 1.7513 s/l na 1.7502 t/p 1.7550

Коментар

• eur

ockvat li ECB-to da myrdat lihvata v 14:45? nqkoj chel li e neshto?
            a za BOE za tqh kakvi sa ochakvaniqta?

Коментар

• eur

vchera mi vze edin order sell i prespah s nego no maj oshte malko i che go cut-na ne se poluchi tova koeto ochakvah dokato kabela go napravi i si stigna nivoto. Ne mogah da razbera zashto eur-to ne go napravi i to i koj go zashtitava....

Коментар

• gbp/usd

just въпрос на време е има лихви днес така че не само че доларите ще ни носят големи профити ми след като тия в еврозоната смъкнат лихвите ще ни носят и по-добър слап . Късмет на всички днес.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• gbp/usd

bravo na kabela
                  ama tova evro s negoviq range me drazni

Коментар

• gbp/usd

Varna 2 дано се окажеш прав с тази дългосрочна позиция в долари. Успех.

Коментар

• gbp/usd

Оттук започвам да изграждам дългосрочна дълга позиция в долара с много много кеффффф.
                      Работа и заплата?

Коментар

• gbp/usd

Това беше и моята мисъл, аз може да не съм сложил стопове, но това е друга работа като са пробити тези нива.
                        Работа и заплата?

Коментар

• gbp/usd

Varna2 Успех ти желая и късмет. Браво за позициите. Колеги още веднъж не играите срещу тренд-а.

Коментар

• gbp/usd

Миризливите джапанки свършиха мръсната работа, след 2-3 часа европейците ще довършат ритуала.
                            Работа и заплата?

Коментар

• gbp/usd

Най-случайно се събудих и кво да видя, кабела пробил старото си дъно от 01.05.2004, че и седмичната тренд линия. Честит обърнат тренд господа, от доста време го повтарям, но това беше доказателството. И ауда ми започна да излиза и нали ви е ясно, че тези позиции са без стоп и няма да ги затворя скоро, защото в ауда тренда е пробит, в кабела също и е само въпрос на време да потърсим нови още по-дълбоки дъна.
                              Работа и заплата?

Коментар

• gbp/usd

Най тъпото е че ми удари стоп на паундйена +60п и пак се качи добре че стана след суапа

Коментар

Working...
                                X