IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/usd

Много си прав, успех и на теб и лека вечер

Коментар

• gbp/usd

Не ми се вярва братле ,от 15 години съм в частния бизнес и ставаш като Розовата пантера -не се разбира кога плачеш и кога се смееш ,губиш и печелиш пари но яда и радоста ти минават точно за една цигара време. Абе лайняна работа ,почивка с лаптопи и телефони .
      Със здраве и успех!

Коментар

• gbp/usd

Няма логика да не селнат доларйена тъпите гейши 112.50 се връзва с таймпрайса и трябва да държи, защо обаче не го продават от тук е това не мога да си обясня

Коментар

• gbp/usd

Не разбира се 25ч в денонощието съм на пазара, много ме хапе кучето, но ще излеза малко в почивка идните дни

Коментар

• gbp/usd

КОКО абе ти не спиш ли бе човек , е и мене ме хапе кучето но поне спя,
            Успех!

Коментар

• gbp/usd

перфектно ауд и кабел но доларйена защо кисне горе, ако пробие 30 ще тества 50 откъдето ще има много рязък спад но защо не пада като хората

Коментар

• gbp/usd

Добре е, ад 7383 отново тества важна зона и е за бай с къс стоп

Коментар

• gbp/usd

Здравейте,как е настроението.

Коментар

• gbp/usd

блазни ме 112.50 не би трябвало да падне, а кабела пак го играят през кроса но чакам там да стигне канал около 6830

Коментар

• gbp/usd

Ирис последно време е много прав, не споря ако пробие отива към неговите цели около 7330 но пък какво пречи да се опита с къс стоп

Коментар

• gbp/usd

Koko tuk naistina e udobno za zaemane na poz, z' ima6 blizyk stop, no vse pove4e mi se struva 4e Iris ste izleze prav i dori nqma da 4akame evropeicite, a syvsem skoro ste zapo4ne propadane v kabela. vij usd/jpy e po-druga rabota - tam stava i za izgrajdane na kysa dylgosro4na poziciq, a kabela moje oste dosta da si pada ....

Коментар

• eur/usd, usd/chf

short usdjpy 112.23

Коментар

• eur/usd, usd/chf

long cable 1.7520

Коментар

• eur/usd, usd/chf

Еврото върви засега добре:

но какво ще стане днес?

Тук един интересен sell сигнал, който само потвърждава добрата позиция на евото в момента на пазара.
                              А дали тук няма да се получи така чаканата корекция? Честно да си кажа - не ми се вярва, но с един лимит ще се опитам да се хвана: sell stop 1.2984, st. 1.3014

Коментар

• bnight

http://bnight.my.contact.bg това е сайт-а
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X