If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
лирайена е в бай зона 196.30 отново за около 150п днес но пък доларйена би трябвало да търси 111, еврото ако успее да пробие 1965 сигурно ще мине 1.20 трябва да търси 2150 но в предвид утрешните данни невярвам днес да има койзнае какви движения
Има още спекулации че може да ги свалят, но това е тъп ход на тоя етап при тоя курс, така че ще останат непроменени сигурно. Технически има нужда от корекция след като достигна първото си ниво но въпросът е от сега или от 7350, аз съм дълъг но незнам как ще се развият нещата, евролира доближи важното си ниво от 6830-40 и се нуждае от корекция
ретрол ,лихви,ала бала -няма ли яко движение в двете посоки за големите хищници няма кинти
спекулата движи растежа ,затова все повече си мисля че има нужда от движение поне 4-5 фигури обратно защото големите портфейли не могат да спят докато не ухапят някое друго милионче.
Темата е доста дълга но пари се правят когато има движение/и фалити естествено/ако има заспал пазар някой от ония ще издивеят и те ще го раздвижат защото сметките не растат и ...т.н .
Успех на всички!
Коментар