IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• алл

лека ви нощ - до неделя(финландките ме чакат - оставам със къси по е/и от 138.25 стоп 138.35 и къса по е/фр от 1.5464 без стопове , бих отворил и дълга по е/д но цялата ми сметка е в боя -пожелавам ви успех през седмицата

Коментар

• GBP/JPY

Шорт съм от 200,14, като мисля, че ще коригира до профит на 199,74.
      А може би и по-дълбоко.Дали не е възможно да е достигнат максимума, а ние да си чакаме 202?

Коментар

• GBP/CHF Петър

Петре, днес имаше добри нива за скъсяване, успя ли да се включиш ?

Коментар

• ОТГОВОР

идеята ми се прояснява , макар и бавно и е добра - по скоро интерес, интерес за мен представляват промените от тренд в реиндж и обратно , причините на които се дължат и характеристиките по които да ги индифицирам наи бързо като начало и наи сигурно като цел , а тук става въпрос за принципи , а не за гласуване , но както и да - идеята ми допада

Коментар

• ОТГОВОР

IWO, ще ти отговоря. Пазара има само 2 фази - ТРЕНД И РЕЙНДЖ!!!!
            Съответно 2 типа търговски системи - трендследящи / като всичките там мувинги и алигатори/ и системи за рейндж / обикновенно на база на осцилаторите/ . Та от огромно значение сутрин като погледнеш графиката да си отговориш на тоя въпрос - какъв е пазара днес / или тази седмица или този месец/ на какъвто период работиш. В тоя ред на мисли като 1 съвет , направи си 2 системки за търговия защото те са коренно различни една от друга за различните фази!
            Надявам се си разбрал идеята ми
            Желая ти успех!

Коментар

• %D0%EE%F2%F8%E8%EB%E4

Здравейте Спекуланти.
              Освен че съм със зловеща хрема и кихам като малко дете(явно е грип),започнах и нов курс от днес и не ми остана много време за писане.Всъщност и не смятах да пиша.Но виждам , че някои хора са много убедени в правотата си.Та искам само да споделя с тях личен опит и съвсем добронамерено да им кажа , че няма нищо ПО-СТРАШНО от това да бъдете 100% убедени в дадено събитие.А е и много лошо за сметката Ви.Така , че поне едно стопче си сложете.
              Лека нощ и успешен вторник на всички Спекуланти.

Коментар

• ПРЕДЛОЖЕНИЕ

борсалино 2 стратегии на пазара -фаза на пазара -идеята ти може и да е ценна но изложена по този начин е неразбираема - защото за мен на пазара има милион и една стратегия , а аз си имам една

Коментар

• ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Борсалино наистина предложението е добро !!
                  Сега остава да се реализира ..!!!Малко ме съмнява ..но ще се радвам ако греша !!

Коментар

• Systray

Здравей Systray, преглеждах форума и видях, че си писал за Aud/usd. Следя го изкъсо, поради дългата си там. Имах лимит за излизане от позицията на 0.7907 и не го достигна за 4 пипа. Сега ми се струва или поне се надявам да направи последна 5/5/1 към 0.7915 и да излезна, ако не съм сложил профит стоп на 0.7873. Тази последна част от 1-а се развива като диагонален триъгулник, което е сигурен знак за скорошен край на възходящото движение и започване на дълбока корекция. Очаквам нощес да започне движение към 0.7792, в последствие 0.7726, което ще доиде 2/5 под формата на зиг-заг.

Успех

п.с. Само мнение, не подтиквам никой към търговия.

Коментар

• ПРЕДЛОЖЕНИЕ

ИМАМ ЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ФОРУМА. ТЪЙ КАТО НА ПАЗАРА ИМА САМО 2 ПОЛОЖЕНИЯ , ТРЕНД И РЕЙНДЖ И 2 СТРАТЕГИИ ЗА СЪОТВЕТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ПАЗАРА ПРЕДЛАГАМ ВСЕКИ ДЕН УЧАСТНИЦИТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СПОРЕД ТЯХ В КАКВА ФАЗА СЕ НАМИРА ПАЗАРА. АКО ОТ ИНВЕСТОРА МОГАТ СЛОЖАТ ПОДХОДЯЩИЯ СОФТУЕР ЗА НАЙ-ТЪРГУВАТИТЕ ДВОЙКИ ЩЕ СТАНЕ ПЕРФЕКТНО. ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ СЪОТВЕТНО ЩЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВА САМО ВЕДНЪЖ НА ДЕН.
                      СМЯТАМ , ЧЕ ТОВА ЩЕ ПОЛЕЗНО ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА СТРАТЕГИИТЕ НА ВСИЧКИ. РАЗБИРЕ СЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВРЕМЕВА БАЗА - НАПРИМЕР Н1 ИЛИ Н4 .
                      ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН АКО СИ КАЖЕТЕ МНЕНИЕТО ЗА ПОДОБНО НАЧИНАНИЕ И АКО ПОВЕЧЕТО НАМИРАТ ЕДНО ТАКОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА РАЗУМНО , ДРУЖНО ДА ПОМОЛИМ ИНВЕСТОРА ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА СОФТУЕРА !

Коментар

• %D0%EE%F2%F8%E8%EB%E4

razbira se kolega, ama posle kato vi svetnat cifri4kite se zamislete, 4e tehnikata taka vi e oplela, are sas zdrave iwo i profitna

Коментар

• %D0%EE%F2%F8%E8%EB%E4

Е..и врачка си имаме вече ..))Ами аз да те питам и за диагнозите на пациентете си .???
                          Щом като всичко при теб е врачуване има друге специализирани сайтове за това !
                          Защо сугестираш мнение тук ???
                          Да не си объркал в бързината сайта ??

Коментар

• %D0%EE%F2%F8%E8%EB%E4

ti sam pisa wremeto ste pokaje a do togava mojesh li da zamylchish !!!!

Коментар

• %D0%EE%F2%F8%E8%EB%E4

vreli ne kipeli ama verni

Коментар

• %D0%EE%F2%F8%E8%EB%E4

zashto ne wzemesh da si zatvorish ustata ne samo da si q otvarqsh i da gi govorish vreli nekipeli !!!

Коментар

Working...
                                X