IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR

Дилеры: текущая расстановка позиций в паре евро/доллар:
    Sell-stops под 1.3070

Buy-stops над 1.3165
    Офера сгруппированы в области 1.3175/1.3200

Прим. PFS: установка оферов отражает классическую спекулятивную тактику, рассчитанную на реакцию рынка в момент выхода отчета по рынку труда США в 16:30 мск. Ожидая укрепление американской валюты после публикации данных, спекулянты первоначально рассчитывают на резкий краткосрочный отскок вверх по факту закрытия долларовых шортов и только потом активации длинных позиций в американской валюте.
    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• GBP/JPY

KOKO skysih zashtoto mnog se zamota makar che sega e s izgledi da hodi nagore nishto che dnes wseki mu veshtaeshe propadane prichinata da gi izchistq beshe i druga v GBP/NZD pak nasybrah porychki 18 k sredna cena 2.63 v EUR /NZD 4k skysih za sporta 4k i GBP/CHF i udyljih v GBP/USD 4k ot 1.9072 i za kapak mai che udyljih v GBp/CAD 2k ako ne se lija nawsichkoto otgore dnes cql sledobqd ne moga da vlqza v trader.bg i metatrader dadoh na kyso v pound jena ;-))) ste plashtam swap no weche se nastroivam mechi pyk mnog chesto wze da povtarq edni i syshti dvijeniq i se opitvam da hvana dvijenieto v dvete posoki aide leka i do utre.

Коментар

• AUD,CHF

Извинявам се, AUD и CHF обезценяване за неясен период, JPY поскъпване.

Коментар

• Петър Караиванов

1. И аз не си плащам здравните осигуровки от 4 години /жена ми ме натиска да ги платя , но аз се опъвам/. Защото ако ми потрябва нещо здравно се налага/ и предпочитам да си го платя/. Чиновниците в здравната каса са повече на брой от джипитата - други аргументи няма да излагам.
          2. JPY - надолу за един месец. AUD и CHF надолу, за неясен период. Не ме слушайте за последното, аз не съм професионалист.
          Успех на всички.

Коментар

• Форума

Отчитайки общото негативно звучене на нашия форум, си позволявам да дам две прости предложения за правила, които да ни предпазят от бошуването на отрицателните емоции:
            1. Да се откажем от използване на думи, изразяващи крайни становища и оценки. Често думата е повод за нова, по-силна и така пламва поредната "схватка". Ще дам пример с един пост на Коко, защото знам, че няма да ми се разсърди, той е положително мислещ човек, според мен и не е вложил отрицателен смисъл "Идеята на СТС не струва ..." (цитирам го по памет). Това не предизвика караница, но ако "не струва" се замени с по-неутрално изказване, още повече, че в случая не се цели конфронтация, няма да има повод за негативни емоции от засегнатите. Често авторите не влагат в думите това, което засегнатите разбират, но веднъж подхванат, "огънят" трудно са гаси. Така че, дайте да изгладим графиката и да я караме по 200МА :-))
            2. Да не отговаряме на отрицателни изказвания по наш адрес. Трудно е, честолюбието ни пречи, но ако го постигнем, това място ще стане по-смислено и по-полезно.
            Това са 2 малки стъпки в правилната посока, иначе ще си останем само с призивите - не се карайте, бъдете толерантни, бъдете по-добри, уважавайте се ...

Успех!

Коментар

• Петър Караиванов

Hubavo mu go kaza don Carlos,a teb Karaivanov moga da te dam za primer v edna sasedna tema-"Koga vi e bilo sram 4e ste balgarin".
              Lek ti praznik dobri mi trader-e.

Коментар

• Петър Караиванов

Дон Карлос, нали знаеш че аз съм едно надуто копеленце, така че патриотичните ти изблици не ме интересуват.
                Успех на всички Спекулнати

Коментар

• Петър Караиванов

Караиванов, темата ти във Форума се посещава от много българи, живеещи в
                  чужбина, много повече отколкото предполагаш. А ти, сигурен съм в това, добре
                  знаеш значението на думата "форум".
                  Тъй че, не бъди прекалено строг към един призив в името на справедлива кауза.
                  Понякога хората са принудени да използват и нетрадиционни методи, за да се
                  даде по-голяма гласност на нещо.
                  И нека точно на Националния си празник не забравяме, че освен българите, живеещи
                  в чужбина и ние сме българи.
                  Желая ти здраве и успехи!

Коментар

• Позиции

Иначе мен ме боли пърдялника за вашите здравни осигуровки. Аз съм най-стабилния трейдър в БГ със също така стабилни доходи, така че мога да си плащам за всичко и не съм просяк като повечето нащастници тук.

Коментар

• Позиции

121 - ащо не си отвориш една тема "Здравна реформа" и там да си обсъждате тези медицински проблеми ?
                      Не мисля че тук е най-подходящото място за това.

Коментар

• Позиции

Може ли някой да обясни какво ще им се случи на българите в чужбина , ако не се осигурят в България здравно?Дайте малко инфо по въпроса.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• ПаундЙена

Шорт на 200,74 - 10к, като на 201,00 , 201,50 и 202 ще добавям по толкова.
                          Стоп - 202,6.Може би само така едновременно не може да се изпусне движението на JPY, а се акумулира сила за целта - поне 192.Все пак при пробив на стопа, предлагам изчакване на лимитирана - 201, отново за шорт.Това ми е стила, който при добро търпение минимизира риска и носи добър резултат.Успех, колеги!

Коментар

• Позиции

UNITED WE STAND СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ!!!

Коментар

• Позиции

Авторът на петицията, ваш покорен слуга, бе интервюиран днес от Дарик радио по телефона. Преди това са интервюирали някакъв здравен шеф, не разбрах кого именно.
                              Според здравния шеф в БГ се наблюдавал здравен туризъм. Идвали си българи да лекуват зъби и други работи безплатно и ощетявали здравната каса. От личен опит знам, че тази практика се плаща в брой и не ощетява никого. По-скоро е полезна за българската медицина. Колкото до скъпите операции, кой от нас, след като има 100% застраховка в западна страна би отишъл да му я направят в БГ с апаратура отпреди 20 години? Може би медицински туристи са гурбетчиите, които работят нелегално и нямат здравна осигуровка на запад? Чат-пат се връщат да се ремонтират в родината, чудесно. С цялото си уважение към труда и нелеката съдба на тези хора, мисля, че докато не получат статут на редовни емигранти те би трябвало да се осигуряват в България, много по-евтино ще им излезе. Особено ако системата заработи и не им се налага да плащат по втория начин за всяка марля.
                              За жалост не успях да кажа, че законът не е справедлив и по друга причина: защото оставя в калта безработните и най-слабите социално :-(
                              Междувременно петицията набра 500 подписа за 30 часа. Дано станат поне няколко хиляди, за да има тежест.
                              Поздрави от студен Париж
                              Атанас

Коментар

• КОКО

И твоята идея е неосъществима - не всеки е свикнал на метатрейдерите - има значение и размера на сметката - ММ зависи от него - сам си казвал не е от значение печалбата и е желателно да е малка но и риска да не е голям-изобщо много е относително всичко. Инвестора има една анкета -коя от съпротивите ще падне по рано , тя може да се доусъвършенства с рейтинг на участниците и да си има списък с ника и рейтинга му , а от рейтинга да зависят пунктовете които добавяш като гласуваш .Би се получил добър индикатор .Обаче и това не е универсалния начин , който ще покаже кой колко е добър ,защото при тези разстояния от по 300п , ще има много добри които да не познават там а иначе да правят добри сделки.Но ако се гласуват пробивите на съответните съпротиви и подкрепи , които се явяват постоянно на пазара би било още по-интересно , при положение че те съвсем ясно са дефинирани и много мнения къде са няма по въпроса.А иначе виждам че кой знае какво гласуване и участие в анкетата няма за съжаление.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X