IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• коко

Аз съм в софия , някой път може да изпием по 1 , 2 или 3

Коментар

• За моя стар авер - Фори

Христофоре, направо не мога да те позная. Почти без грешки, а и стила е доста чист. Все едно татко писал с твоя ник)))))))))
      Поздрави, братле! Прочети двете книги на Елдер много внимателно, в теб има много хляб, дано да си здрав, да имаш някаква постоянна работа, която да те измъква в поредния провал и така докато изплуваш.
      Живота е емоция, а психологията изучава най-вече емоциите, но в детайли. Гледаш един пост, два, три и пред теб лъсва образа на човека, който ги е написал. Споделяш с него какво си видял и той изненадан и до известна степен наранен от факта, че си така директен се сепва и... Контакт. Ето този контакт се получава при съзерцаване на графиките от хора, които... могат да усещат други хора. Мисля, че ти си от тях, просто си още млад и трябва да се ошлайфаш.

Бъди непокорен, не сваляй шапка на никого. Разчитай само на себе си и на никого другиго. Завърши си гимназията и напред с рогата. Финансовите проблеми ще те следват... кой знае може би винаги. Научи се да живееш пълноценно въпреки тях. И последно - пиши грамотно)) Просто така ме кефиш повече и няма за какво да те заям. Дерзай, Фори! Чети Елдер, мисли, чети друг, мисли... А мадамата да се обслужва сама. Ти си чети)))))))))))))))

Коментар

• bnight: Може ли да се живее от форекс

Тот, кто ищет миллионы,
        иногда их находит,
        но тот, кто их не ищет,
        не находит никогда.

Коментар

• Да поговорим за бизнес

Утре или в другиден съм във Варна а сега се влюбих в едно бмв което искам да го взема за там за Тони а е много красиво а иначе е боклук харчи като звяр аз съм го карал но ме кефи тъйкато имам джип и освен един голф не съм имал бърза кола въпреки че съм карал яки машини но не са били мои а тая 5 ца е върхът нвъпреки че е баензин

Коментар

• supertrader

supertrader tolkova govori6 za skalpiraneto, bi li dal ne6to za 4etene za scalpirane? mersi predvaritelno

Коментар

• Да поговорим за бизнес

eur/usd buy 1,3206 s/l 1,3166 t/p 1,3246 и един лимит за buy usd/chf от 1,1660 t/p 1,20 това е с добавки на 1,1750 и 1,1820 а да видим.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• има естественно и по-лоши варианти де

И са прави колегите за житейските мъдрости ,които са постигнали благодарение на житейския си опит !!!!Форекса си е Форекс .А удвояването на сметка за месец е възможно , а защо трябва да го правиш си е въпрос на който и аз не мога да отговоря ,може би защото да спечелиш от това че си си направил труда.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Да поговорим за бизнес

Дали ще видим 106 в долар/йена до края на седмицата? Който намери правилният отговор но този въпрос, а и не само на този, той ще знае и дали ще може да се издържа от форекс или ще е само спомоществовател...

Коментар

коко ти във варна ли си ?

Коментар

• bnight: Може ли да се живее от форекс

Аз започхнах преди около година.Краткосроцхна цел-1 000 000 Д. В момента съм на около 1000 500 Д.
                      от целта ,но като се има в предвид ,че бях на около 1 000 800 Д. от целта , значи напредвам.

Коментар

гриша не е лошо човек да си почива по някога даже аз самият след някоя дълга гадна седмица обожавам да си позволя малко почивка. Но идеята за вманиячването и това което аз правя на форекс пазара много се различават примерно аз ненавиждам идеята да се виси 24 часа пред монитора. Обикновено си слагам поръчките рано сутрин със разумни стоп-ове и след това затварям платформата като я проверявам само когато има важни новини или нещо такова така че за вманиячаване е трудно да се говори плус това в къщи си имам един маняк на тема форекс достатъчно ми е
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Гриша аз изкарах много готини студентски години и бачках по строежи в събота и неделя и къде ли не но за нищо не бих си сменил това време въпрлеки че съм имал период с адски много пари над 1м и после се въарнах пак в началото. Форекса е глупост но какво да правим на пангара сме

Коментар

• търговията е работа

Не знам защо гледате на търговията на валути или на акции, индекси и др. като на игра? Това си е работа като всяка останала. Когато човек основе някаква фирма също не знае дали ще успее или не.

Коментар

Вманиачеността във форекса и фиксидеята да забогатееш, особенно ако дават резултат, не са най-лошото нещо на тоя свят де. Ехе какви лоши работи дето не можем и да си ги помислим се случват всеки ден. Обаче аз когато трябва да избирам дали да ида на ски, планина или море или да изкарам някой лев с клечене пред монитора, винаги зарязвам форекса.

Коментар

• какво да прави човек на 17

Сега да имам избор да си изживея още веднъж бедните студентски години в мизерните общежития или да си прекарам тези години пред компютъра и да стана милиардер, без да се замислям избирам студентството. Така, че не си изпускай младостта. Никога с парите пък и със всичко човек не може да иде толкова напред, че да не могат да го настигнат, съответно никога не е късно да настигнеш тръгналите по-рано. Моята идея за форекса е дотолкова да формализирам системата си, че компютъра сам да отиграва. Засега успявам само със задна дата.

Коментар

Working...
                                X