IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $

В повечето случаи зависимостта м/у индексите и долара е обратна. При силен долар и по-висок лихвен процент инвеститорите увеличават депозитите си и пакетите от ДЦК и намаляват инвестициите си в акции.

Коментар

• $

А, бе мом4ета нали долара щеше да расте , а то взе 4е падна ами тогава аз ве4е ще правя обратното на това което вие казвате!

Коментар

• $

Момчета, вие индекси не гледате ли. Дал Дж. продължава слалома надолу и не знам къде ще се спре. Не си правете надежди за силен долар. Само предупреждение...

Коментар

• $

Short 1,2920
          Работа и заплата?

Коментар

• GBP/CHF

Закрих 10к от 2,2815 на 2,2735 +80п
            Пожелавам лек уикенд на всички !

Коментар

• $

Явно като миналата година ще сме в рейндж поне до септември. Никой няма сметка от поскъпване на валутата му.

Коментар

• $

Днеска и вчера бяха доста неправилни движенията от техническа гледна точка. Нищо не разбрах какво става и защо. Днеска не съм сключвал сделки. Сега обаче мисля обаче че сме в тренд нагоре на 30мин. и в момента прави ритрейсмънт и ще опитам да го хвана на 123 от 23%фибо.

Коментар

• $

мисля че сценария за 1.295 няма да излезе а ще спим на 1.29- 291
                  От там насетне трябва много мислене аз си държа на идеята за ново дъно но засега ще чакам потвърждения !
                  Успех и приятна почивка колеги !

Коментар

• $

Връзват ни не им вярвам , скъсаха се да подават лош фундамент само и само долара да не вземе да поскъпне , а китайците си е съвсем нормално да цъфнат по здраво на валутния пазар - търгуват с Щатите и те им плащат с долари , които пък яко се обезцениха и те загубиха .Няма да има кой знае какви движения - просто реиндж и после малко на север и един ден ще се случи неизбежното - много на юг.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• $

При този фундамент не виждам как ще стигнем нови върхове на еврото. След 29.5 по-скоро към паритет ще се запътим, ако тенденциите във Франция не се променят.

Коментар

• USD/JPY

Да кажа и аз:затворени две къси от108.12 и 107.8 на 107.55.Приятна почивка.

Коментар

• РРР

Ако сега започваме 5 голяма вълна, това означава че нива от 1,15/1,20 няма да видим.Китайците губят интерес към долара и ликвидират здраво.Според Рубин ни чака девалвация на долара 15/20 % или нещо около 1,45/1,50.Идеална цел и за 5 вълна. Какво излиза? Китайците ще направят петата вълна и ще бъдат глупаците продавали дъното на долара. Нещо не се връзва.
                          РРР какво мислиш ? Или нещо не съм разбрал?

Коментар

• xxx

Виж и аз мисля за смяна но още нямам добър поглед - сега тествам Саксобанк - но ми се искаше да са български - ако имаш идеи и наблюдения може да обсъдим - драсни някой ред на емаила или даи ICQ

Коментар

• Е/Д

KOKO,
                              На 1ч обърната H&S-ляво 1.285x ,може да си направи и дясно !!
                              Като за добавка на дълги
                              Успех
                              Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• swap

пробвай при Елана до 50 000 няма суап

Коментар

X