IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е/Д

Аз горе долу започнах 5 вълна ако е 5 от дъното когато Ви я честитих, по принцип трябва да пробие 1.2950 за доказателство и да затвори на 1.2950 но ако нещата са както ги мисля ще започна разтваряне след добавки на 1.35 и 1.38-40 като оигравам къси с отделни добавки и добавям по вълни. Крайната ми цел ще е все пак 1.38-1.40
    Успех

Коментар

• Е/Д

Оставам с впечатлението,че вчера пазара "усвои" днешните данни по притoka на междун. капитали в САЩ и сега вече пазара реагира бавно на другите данни от днес,които не бяха нищо особено.Май отнякъде изтича информацийка,та едрите риби да знаят какво да правят.Как хубаво си накупиха евтини евра със снесена информация,а ние си блскахме главите дали е край на C или начало на 5...

Коментар

• swap

Mepcи, Кавалера.

Това е суапа при СТС в пипсове, както виждаш дори е по-зле.
        EUR/USD
        0.05 къса = 0,1 на 20$
        -0.45 дълга = 0,09 на 20$

Не е обирджийство, просто авантата свърши.
        Но след като сложиха лимитите преди новини, сега суап - май предимства не им останаха.
        Мисля да ги сменям следващата седмица.

Коментар

• EUR/USD

Затворих дългите евра на 1.293 и мисля да седна да поумувам - мисля че е нужно ново дъно около 1.274 и неделя вечерта ще помисля дали да не скъся - ако съм прав за дъното не трябва днес да затваряме над 1.2945 !
          Успех на всички аз мисля да си почина добре и да спя спокойно поне две вечери !

Коментар

• ZZZ

ZZZ, въпросът ти е всъщност, дали в дългосрочен план доларът ще се вдига или пада. Ако знаех отговорът щях да съм милионер
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• xxx

xxx, така е, въпрос на лично мнение.
              Само за едно искам да те поправя. Ако китайска компания е собственост на Американска компания, то цялата компания е Американска.
              Успех

Коментар

• Заплата в Долари или Евро?

Здравейте, виждам, че сте на "ти" с финансите. Искам да ви питам, получавам заплата в долари, сега ме питат дали не искам да ми я обърнат в евро при курс 1.27. Кажете моля дали дългосрочно има полза, да приема лили не?

Коментар

• PPP

"1. Парите на Американски компании в чужбина са част от GDP, а не от TIC. TIC включва само и единствено foreign investments."

Китайска компания, собственост на американска комания реализира печалба и изплаща дивидент на собственика. Китайски или американски са парите?
                  Погледни какъв е процентът на карибските офшорки. Кой стои зад тях? Американски финансови институции.

"2. Китайците си инвестират парите тук по две причини."

И засега май нямат намерение да се изнасят. Да разсъждавам какво ще се случи, ако се махнат (очевидно няма кой знае какъв избор) , е същото като да се питам какво ще стане ако налеят 2 пъти повече пари.

3. Шейхчетата от ОПЕК твърдо имат думата. Справка - 1973 година.

73 е разгара на Студента война и шейхчетата имат подкрепата на СССР, който не страда от недостиг на енергийни ресурси. За 30 години нещата коренно са се променили.

"Знаеш ли, че по Клинтъново време Саудитците продаваха на САЩ по "преференциални" цени от $5 за барел."
                  Това не го знаех, но то по-скоро потвърждава това, което казвам. Реалностите са доста по-различни от тези през '73.

Както съм казвал и друг път - всеки с мнението си. И колкото повече различни мнения - толкова по-добре.

Аз приключих за днес. Успех на всички, които остават да борят пазара.

Коментар

• SWAP

http://www.varchev.com/index2f.php?l...degame.htm&n=9

Ето и линка този на итрайдъра не работи явно - аз говорих с старши дилъра на Варчев - суапа влиза в сила от понеделник и е доста сериозен да ви кажа аз лично не съм доволен !
                    дълга е/$ -0.09 $ на един лот - 20 $
                    а късата е 0.02 $ на 1 лот !
                    обирджийство - ама сме в българия няма как !

Коментар

• Малко хумор

В Москва чукчата бърза да не си изтърве самолета и взема такси. Шофьорът на таксито подкарва бясно колата, но не щеш ли, на шосето се изпречва бабичка. Човекът ха наляво, ха надясно - едва успява да я заобиколи.
                      Поглежда с облекчение през огледалото и що да види - бабичката просната на шосето, а чукчата се обажда зад гърба му:
                      - Това шофьор лош ловец. Ако не отворил задна врата, бабичка щяла избяга в тундра.

П.П.:Успешен и приятен weekend на всички тук пишещи и дано не ловите пипсове като шофьора
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Доне, а ти как виждаш нещата днес?

4 пъти добавям и пак се качва. На 1.2950 и 1.3000 ще продължа с добавките.

Коментар

• PPP

PPP -От твоите уста в божиите уши.Представям си какво ще стане ако
                          изброените от теб държави решат да купуват левове

Коментар

• SWAP

относно swap-a в ЕЛАНА до 50к няма такъв ))
                            It's OK to make mistakes, it isn't OK to repeat them !!!

Коментар

• xxx

xxx, имаш някои грешки:

1. Парите на Американски компании в чужбина са част от GDP, а не от TIC. TIC включва само и единствено foreign investments.

2. Китайците си инвестират парите тук по две причини.
                              а) Американският капиталов пазар е (засега) с по-висок растеж от Европейските.
                              б) Не върви накак си да сменяш евтини долари за скъпи евра и да влагаш в Европа.

3. Шейхчетата от ОПЕК твърдо имат думата. Справка - 1973 година.

4. 5.5% от пазара държат Саудитска Арабия. Всички държави от ОПЕК сигурно доближават 15-20%. Прибави към това още 30-40% от Китай, Япония и Европа и ще ти стане ясно че повече от половината икономика е чужда. Представи си сега какво ще стане ако една голяма част от тях решат да изтеглят някой лев?

5. Когато петролът беше $18 произвеждаха по-повече и пак изкарваха същите пари. За тях не се безпокой, и $10 да стане петролът, те ще са на сметка. Знаеш ли, че по Клинтъново време Саудитците продаваха на САЩ по "преференциални" цени от $5 за барел. Не вярвам да са им го давали на загуба, ти сам си направи сметката колко им са разходите.

Успех

Коментар

• bnight

ППП много благодаря ще ми свърши работа позиции за следващата седмица sell 1,2970 ако видим и цел 1,2650 до две седмици късмет на учасниците. КавалерА, дай линк за слап-овете.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X