If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здрасти пак !
Аз съм доволен от денят - долу горе минава по план
За всички участници ще изнеса новина че Варчев Финанс слагат суап за всички двойки като някъде е много брутален ...
Момчета добър ден на всички имам един въпрос от каде мога да намеря информация за развитието на европеиската икономическа общност понеже имам домашно по история. Мисля че за всеки тази информация ще е полезна да видим от каде е дошло аджеба еврото Предварително ви благодаря.
РРР, мисля, че голямата част от ТИК са пари на американски компании, завъртяни в производства в Югоизточна Азия. Не знам каква част от ам. капиталов пазар е собственост на китайци, но каквато и да е, очевидно китайците намират причина да инвестират парите си там, а не на друго място. И не смятам, че евтиния долар (=евтин юан) е причина да променят инвестиционното си решение.
Шейхчетата от ОПЕК просто нямат думата, без значение дали държат 6 или 10% от ам. икономика.
Те или са верните кучета на чичо Сам (справка Саудитска Арабия - най-големият производител на петрол в света е 100% американски протекторат, също както Кувейт) или са титуляри в списъка с цели на американската агресия (остан Иран, след като Ирак беше наказан, а Либия омекна). Какво направиха тези шейхчета, когато петролът беше 18$? Ами същото, което правят и сега - нищо.
"че следващият голям търговски партньор на САЩ са шейхчетата от ОПЕК, на които все някой ден ще им писне да получават евтини долари за петрола си, а да си купуват мерцедеси в евра:"
Коментар