IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD The fen

Фене в момента нямам никакво свободно време, за съжаление, но уйкенда ще отделя на това. Аз лично смятам 5 вълна да я отиграя много професионално до края, ако не греша сега разбира се, и въобще да не затварям а да добавям само по тренда. А уйкенда ще отделя само за анализи
    Успех

Коментар

• EUR/USD

Само идея набързо;buy limit-1.2849;sl-1.2829;tp1-1.2884;tp2-1.2906;tp3-1.2941
      и си местете стопа след достигната цел.
      Може и да греша-така че внимателската!!!
      Успех
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• EUR/USD

НЕ ПИЙТЕ КАФЕ,
        ПИЙТЕ ЧАЙ )

Коментар

• EUR/USD

Здравейте.
          Следете кросовете на паунда в първите минути след новините - обикновено дават добри възможности за трейд в посока обратна на тази от първите няколко минути след новината.

Успех

Коментар

• EUR/USD

Затишие пред буря
            аз продължавам да съм дълъг с голяма позиция и ми е ясно че ще има патаклама днеска яка-
            очаква се данните от Щатите да са добри е ще видим ако е така става сериозно - засега двойката се успокои и ми се струва че ще изчака новините при които както напоследук очаквам резки движения и в двете посоки сложих ТП 1.29 сега мислиа за лимитирана къса - дъното не ми изглежда добро и явно ще има ново само че кога?
            Моята стратегия и идея е при силно положителни новини да вляза къс с цел 1.275 или надолу - про лощи резултати е възможно същото движение с ново дъно и затваряне над 1.285
            Успех на всички днеска яко ще падат стопове - за това моите са чисто мисловни !

Коментар

• СЪМНЕНИЯ

the fan*,
              Когато инд. падат,обратно $ расте !!само така виждам.
              Нека който знае повече сподели.
              Само съм внимателен !!
              По графиката-не съм показал,но може и да пробие надолу,под 1.27xx с цел обири или по просто ход до 1.25.. за поредна проба!! Само мисли!!??
              Успех

Коментар

• EUR/USD

сами виждате колко са много вариантите!!!

Коментар

• EUR/USD

разбрах за неделята..... а ти защо не си "ъпдейтнеш" графиката междувременно ?

Коментар

• EUR/USD The fen

Фене, казах в неделя защото ми трябва да видя наколко ще затвори пазара, според мен ще е високо но зависи колко, ако затворим под 1.29 тогава сме в IV и предстои V до 1.2730 което ще е началото на 5 вълна.
                    Ето старите ми варианти в момента сме по А вариант

Коментар

• СЪМНЕНИЯ

Maрио, каква е връзката с долара?

Коментар

• EUR/USD

ne znam, oba4e ako 6te go wdigat, triabva da e sega-do 15h, 4e kato vliazat ludite americanci..............
                        ina4e i az sam na mnenie, 4e ako zatvori dnes okolo 1.2950, na weekly ima dosta dobur potencial za 1.3300\60, za okolo 2-3 sedmici

Коментар

• Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• EUR/USD

В неделя ще има ракийка,салатка,скара и бира.

Коментар

• СЪМНЕНИЯ

Ще позволят ли пропадане до 9740 ???

Коментар

• EUR/USD

какво ще има в неделя ?

Коментар

Working...
                                X