IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Личното ми мнение, че ще затворим около 1.2950-а следващата седмица ще имаме ходене поне до 1.33
    Успех

Коментар

• EUR/USD

Противно на всякакви анализатори банки и прочие величия, а както гледам и на всички пишещи тук аз съм на мнение че вече имаме дъно и започваме вълна 5, разбира се не изключвам възможността за ход до 1.2730 но не по-долу, аз лично продадох долари от добри нива и не смятам да бягам от поръчките си, но в неделя ще видим.
      Успех

Коментар

• EUR/USD

Момчета, като гедам повечето от вас са си променили нагласата за тренда. Говорите за силен долар. Играйте за силен долар, слагайте стопчета, който до 1-2 месеца ще гърмят като пиратки. Много скоро очаквам рязко и стремглаво покачване на север, което на някои ще им влезе много изненадващо....

Коментар

• EUR/USD

moeto vijdane e za 1.2930 i ottam
          1.2680

Коментар

• EUR/USD

Само виждане-краткосрочно,за деня: до 1.2907
            Може и да продължи нагоре-не знам!!ще видим след TICа.
            Успех
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• EUR/USD

Варна 2, и аз ги виждам така нещата, но чисто технически.
              Успех!

Коментар

• EUR/USD

Оказах се прав за движението на двойката. Като гледам доста плавно и стабилно се покачва, атова очаквам да продължи до 16,00. Оттам пак надолу и този път 1,2730 няма да е бариера, нито 1,27* както е според мицухо. То тяхното мнение е винаги откакто се помня за силно евро. И са прави, само дето хич не оценяват силата на корекциите. Както неведнъж съм писал вече, за мен големият тренд е на път да обърне този път като ходене под 1,2730 и евентуално до 1,25.. ще бъде ясен сигнал за това. Още веднъж искам да кажа причините за тези мои "опасения".
                1. Лихвен диференциал в полза на долара спрямо еврото.
                2. Така и по-голямата част от света не осъзна, че дефицита на САЩ е подхранван от покупката на американски марки произведени извън САЩ и това си беше просто политика на евтин долар.
                3. Стабилно възстановяване на пазара на труда с безработица немеслима за еврозоната.
                4. Да не забравяме огромната изненада миналия месец с тик данните - 90 млрд при 58 дефицит(очаквам и този месец същото).
                5. Петролът поевтиня чувствително, а идва и летен сезо, ОПЕК вдигна производството, прогнозите са за по-умерена консумация през тази година(поне до септември - октомври).
                6. На последно място, но с най-голяма тежест за мен е факта че пазара ясно показа, че каквото и да излезе като новина оказва благотворно влияние на гущера.

Сигурен съм, че има също толкова причини долара да поевтинее още, но аз залагам на вариант силен долар и ще купувам долари от сега нататък.

Успех на всички!!!
                Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Добър ден на всички !
                  Изглежда планът ми,колкото и провокативен да изглеждше за някои вчера ,има не лоши шансове да се изпълни. Еврото успя да задържи подкрепата на 1,2765 и мисля че ще дадем шанс на усредняващите да се измъкнат на 1,2830/50. Това го виждам като добра зона за продажби.Стоповете на късото евро трябва да са малко над 1,2865 . За целите вижте дневната графика - може да бъдете добре възнаградени.

Коментар

• EUR/USD

Отговорът на въпроса е в Staircase Charts-от Saxo Trader (Saxobank).Горещо препоръчвам на всички да работят с тези графики,разбира се,включвайки и коефициента на реверс!
                    Вижте и анализа на кака Никол от преди минути:
                    http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/eur.pdf
                    Успех на всички!Може да драсна нЕкой ред в неделя!
                    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• EUR/USD

jb, прощавай, че се намесвам, но защо да не отиде поне до 2850 ? "съпорта" става "резистанс" ..
                      м/у другото "forget the news, remember the chart"

Коментар

• EUR/USD

Chicago, sorry за тъпия въпрос, но защо смяташ че днес еврото ще успее въовще да стигне дори до 1.2850 да не говорим за 1.29 и нагоре? Днес новините от щатите май няма да са никак лоши, което ме кара да си мисля че тест на 1.2730 е много вероятен. Да не говорим че има вероятност и там да пробие...и мазалото ще е пълно...
                        За JPY - там също не виждам никаква причина да не стигне 109 и нагоре...

Е, дано все пак това което казваш да стане....но....
                        Успех и много профит.

Коментар

• EUR/USD

КОКО, МА 200 я гледай на затваряне

Коментар

• EUR/USD

Добро утро.
                            Новините за днес според мен са две.
                            1. Лошата е, че евро валутите са понатежали и имат потенциал да потъват още.
                            2. Добрата е, че дебелаците с хамърите са почти готови да си направят едно голямо сепуко.
                            Седмично затваряне над 2900 звучи твърде оптимистично, но ако стане - приключвам окончателно с всякакви покупки на долари за 2005...
                            Успех на всички.

Коментар

• EUR/USD

Ne znam kyde shte zatworim dnes.No ne se zabluzhdawajte che test na 1.2700 nyama da ima.
                              A mozhe da ima i test na 1.2500 kakto pishe Citigroup

Коментар

• EUR/USD

Добро Утро, още един глас в подкрепа на Чикаго за затваряне в северна посока на еврото, а с това и на AUD/USD.

Успешен ден на всички!

:]

Коментар

X