If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Противно на всякакви анализатори банки и прочие величия, а както гледам и на всички пишещи тук аз съм на мнение че вече имаме дъно и започваме вълна 5, разбира се не изключвам възможността за ход до 1.2730 но не по-долу, аз лично продадох долари от добри нива и не смятам да бягам от поръчките си, но в неделя ще видим.
Успех
Момчета, като гедам повечето от вас са си променили нагласата за тренда. Говорите за силен долар. Играйте за силен долар, слагайте стопчета, който до 1-2 месеца ще гърмят като пиратки. Много скоро очаквам рязко и стремглаво покачване на север, което на някои ще им влезе много изненадващо....
Оказах се прав за движението на двойката. Като гледам доста плавно и стабилно се покачва, атова очаквам да продължи до 16,00. Оттам пак надолу и този път 1,2730 няма да е бариера, нито 1,27* както е според мицухо. То тяхното мнение е винаги откакто се помня за силно евро. И са прави, само дето хич не оценяват силата на корекциите. Както неведнъж съм писал вече, за мен големият тренд е на път да обърне този път като ходене под 1,2730 и евентуално до 1,25.. ще бъде ясен сигнал за това. Още веднъж искам да кажа причините за тези мои "опасения".
1. Лихвен диференциал в полза на долара спрямо еврото.
2. Така и по-голямата част от света не осъзна, че дефицита на САЩ е подхранван от покупката на американски марки произведени извън САЩ и това си беше просто политика на евтин долар.
3. Стабилно възстановяване на пазара на труда с безработица немеслима за еврозоната.
4. Да не забравяме огромната изненада миналия месец с тик данните - 90 млрд при 58 дефицит(очаквам и този месец същото).
5. Петролът поевтиня чувствително, а идва и летен сезо, ОПЕК вдигна производството, прогнозите са за по-умерена консумация през тази година(поне до септември - октомври).
6. На последно място, но с най-голяма тежест за мен е факта че пазара ясно показа, че каквото и да излезе като новина оказва благотворно влияние на гущера.
Сигурен съм, че има също толкова причини долара да поевтинее още, но аз залагам на вариант силен долар и ще купувам долари от сега нататък.
Добър ден на всички !
Изглежда планът ми,колкото и провокативен да изглеждше за някои вчера ,има не лоши шансове да се изпълни. Еврото успя да задържи подкрепата на 1,2765 и мисля че ще дадем шанс на усредняващите да се измъкнат на 1,2830/50. Това го виждам като добра зона за продажби.Стоповете на късото евро трябва да са малко над 1,2865 . За целите вижте дневната графика - може да бъдете добре възнаградени.
Отговорът на въпроса е в Staircase Charts-от Saxo Trader (Saxobank).Горещо препоръчвам на всички да работят с тези графики,разбира се,включвайки и коефициента на реверс!
Вижте и анализа на кака Никол от преди минути: http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/eur.pdf
Успех на всички!Може да драсна нЕкой ред в неделя!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Chicago, sorry за тъпия въпрос, но защо смяташ че днес еврото ще успее въовще да стигне дори до 1.2850 да не говорим за 1.29 и нагоре? Днес новините от щатите май няма да са никак лоши, което ме кара да си мисля че тест на 1.2730 е много вероятен. Да не говорим че има вероятност и там да пробие...и мазалото ще е пълно...
За JPY - там също не виждам никаква причина да не стигне 109 и нагоре...
Е, дано все пак това което казваш да стане....но....
Успех и много профит.
Добро утро.
Новините за днес според мен са две.
1. Лошата е, че евро валутите са понатежали и имат потенциал да потъват още.
2. Добрата е, че дебелаците с хамърите са почти готови да си направят едно голямо сепуко.
Седмично затваряне над 2900 звучи твърде оптимистично, но ако стане - приключвам окончателно с всякакви покупки на долари за 2005...
Успех на всички.
Коментар