If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се залъгвайте!Нищо не се е променило в дългосрочен план!
Само при седмично затваряне под 1.28 ще слезем до 1.27 и евентуално да 1.2480
По мое скромно мнение-продавайте долари СЕГА и купувайте JPY срещу всички валути,включително кивито.
Довечера в 23ч,очаквам затваряне между 1.2940 и 1.3025
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Мерси Марио!
Моето скромно мнение за утре пак е: купувай слуха, продавай новината!
И така след два дни ужасни данни за САЩ и при все това така успешно скъсяване на еврото и аз вече го удължих от 1,2838 без стоп до към 16 часа утре. Според сценария ми данните този път ще са повече от добри и еврото още повече ще глътне вода, но чак след 16 часа. А до тогава малко северен вятър очаквам.
Това само ми се върти в главата, по принцип не обичам прогнозите и звездоброенето. Трябва да отиграваме случващото се, а не това което очакваме да стане.
Да,днес не успяхме да обърнем посоката.Може би така се случи,че се очакваше обръщане,но то не стана.За утре вече очакванията са за на юг.Е,това е следствие от днешния неочакван пазар.Аз си мисля,че утре ще бдем на север,след като почти никой не очаква това.Реално е,нали?Между впрочем,всичко би било реално след този фундамент,който предстои да преживеем.А той наистина е сериозен.
Аз лично чакам П/Й да се качи отново над 204,че да шортирам на воля.Освен това очаквам пробив на 1,2760 и швейцарец над 1,22,че и тук да се нашортирам.
Лека вечер на тези,които са на работа и ще бъдат пред PC-тата.
Citigroup сообщил, куда упадет евро. Валютный рынок
22:32 14.04.2005
Евро/доллар торгуется на $ 1.2810 в 14:07 пополудни по восточному времени против максимумов дня около $ 1.2921 и минимумов около $ 1.2768. Все внимание теперь направлено на годовые минимумы около $1.2730-40, которые, видимо, будут пробиты уже завтра. Прорыв ниже того уровня обозначил бы в качестве цели следующий уровень поддержки на $1.2500, рассматриваемый как психологическая поддержка. Технические аналитики Citigroup отмечают, что $ 1.2500 - это 11.70 фигур от максимума на $ 1.3670, это - точная глубина коррекции, как 2003, так и 2004 годо
Съжалявам ,но не съм видаял тази точка след името ..Значи написаното е към този с точката след ника ..Ама ,че ситуация ..
Боко ,а ти не бъди толкова изолиран -няма значение ,дали те разбират или не ..Дистанцирането никога не носи нещо добро -напротив тежи в психологически аспект ..В края на краищата ти си си ти ..Нали ??Отдръпването винаги е показател за пораженчиско поведение ..А не мисля ,че при теб е така !)
Здраве и успех !!
Приятна вечер на всички !!
-DR не виждаш ли, че ти пише БОКО.(има една точка отзад), а не аз? Защо ме питаш мен?
Гледй внимателно докторе!
Аз от месеци не пиша тук. Не виждам с кого две думи да си кажа без да се скараме.
Пък гледм и ти. Със здраве и не ме споменавай, понеже ме мързи дори да си пускам поръчките)
Sorry ..,че в предния пост от 19.36 ч имам две правописни грешки ..
Но е така ,когато някой ми говори ,че ще ми се напукат петите от това колко е велик ..)))
Daywalker виждам ,че се интерисуваш от Хъмфри Нийл..Няма да намериш по всяка вераятност електронно копие ,освен ако не го намериш в оригинал .
Все пак ще си позволя да ти напиша основната му мисъл.. "When everybody thinks alike , everyboby is likely to de wrong" Основното е измъкването на ума от общия коловоз ..надявам се ,че ме разбираш ! А Марио беше така любезен да те насочи -поне едно мерси му кажи на човека ..Въпрос на добро възпитание е ..!!
Успех !
Марио, не разбрах смисъла на линковете, които си постнал?!?!?! направих си труда да ги проверя всичките, но така и не видях някъде да има книгата за download в електронен вариант, за което всъщност ми беше питането.
Коментар