If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ама като не ни наясно защо въобще коментираш мен това ме дразни в теб кивито още ходи до 2.5 това го правя прсото за обмяна на информация и опит или с други думи да си помагаме вярно е че са единаци ама нали занеш приказката на снопите и аспарух стремя се да чета постинги и си глеадм моят начин на игра не е вярно че ако са в екип не може да се успее ама то ти трябва да го знаеш това вземи който искаш то само набирането на инфо си е къртоивски труд а анализирането ама ти го разбираш по най пошлия начин аиде спри с умните коментари дай един пост дай мнение да градим този форум неда го пълним с глупости
минетчо това не беше за теб ве мойто момче пак не си си изпил хапчетата и ще ти дърпам ушите, там пише трейдъри от бургас ти къде се сложи айте скрии се в някой казан и плътно затвори капака да не мирише ;-)))
Колеги ето какво написах във вторник вечерта 20:39 ч. , малко преди да говори чичо Ал
"КОКО БЛАГОДАРЯ
Точно заради канадеца запитах защото на дневна ми се струва, че е завършила Х (В) вълна на корекцията на спада от 1.40 (16.05.2004). Мисля че текущо сме във Y (С) вълна с цел 1.3248. Поради това се метнах на влакчето с дълга от 1.2173 в петък 01.04. Ако това е вярно чудя се дали да не погледна и П/С и Е/С защото ми се струва че краткосрочно (до края на април) при тях покачването ще бъде по-динамично в сравнение с Д/С.
Е, от всичко което изписах май излиза че петрола ще пада. Голяма смешка."
Изглежда, че за сега поне "смешката" е във вярнята посока.
Канадеца и той някъде натам се е запътил.
Грешна ми е обаче прогнозата че Е и П ще поскъпнат спрямо Д засега.
Остава следващата седмица във вторник да се подредят нещата и там след дефицита и петролните запасите.
Успех на всички
ИЗЛОЖЕНОТО МНЕНИЕ НЕ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТЪРГОВИЯ
Оня браточко дето е снимал прогЪрмиста на бат Пето му стискам ръката))
Еваларка - знаех си аз, че не сте се съсухрили съвсем с тия мангизи прогнили.
Брато, благодаря за майтапа, размя ме до уши. И не само мен)))))))))))))
И бат Пето умря да се смее как сте му разкрили екипа и централата)))))))))))))
Да нещо такова имам в пред вид. Ако се съберат подходящи хора, може да се получат добри екипи, което ще е от голяма полза за всеки участваш. Има доста предимства, без значение колко опит имаш в търгуването.
Да това е нтересна идея - понеже не всички сме от София - и ние с един познат мислим да съберем хората занимаващи се с Форекс от варна и да обмениаме опит и идеи - но всичко с времето си
Здрасти - и аз съм дълъг от 1.283 и 1.87 съответно - може и днес да има тест на 1.28 но пука ми
стопа ми е под 1.272 ниво което може да видим но чак другата седмица - а интересната за мен двойка
EUR/CHF прави едни яки рейнджове супер добри за скалпиране - и ако ви кажа че не го правя ще излъжа !
Нефта пада тези дни - аз лично не се наемам с дългосрочни прогнози но ми се струва че скоро няма да има големи движения
Приятен следобед и уикенд !
Умната - те парите сами си идват !
Коментар