IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• форекс бургас

KOI E TOZI TAPAK DETO SHTE SPODELI S TEB KAK SE PRAVQT PARI NA TOZI PAZAR

Коментар

• форекс бургас

ама като не ни наясно защо въобще коментираш мен това ме дразни в теб кивито още ходи до 2.5 това го правя прсото за обмяна на информация и опит или с други думи да си помагаме вярно е че са единаци ама нали занеш приказката на снопите и аспарух стремя се да чета постинги и си глеадм моят начин на игра не е вярно че ако са в екип не може да се успее ама то ти трябва да го знаеш това вземи който искаш то само набирането на инфо си е къртоивски труд а анализирането ама ти го разбираш по най пошлия начин аиде спри с умните коментари дай един пост дай мнение да градим този форум неда го пълним с глупости

Коментар

• форекс бургас

roden sam v Burgas ILI TI IMASH V PREDVID SELQNITE OT OKOLIQTA

Коментар

• форекс бургас

минетчо това не беше за теб ве мойто момче пак не си си изпил хапчетата и ще ти дърпам ушите, там пише трейдъри от бургас ти къде се сложи айте скрии се в някой казан и плътно затвори капака да не мирише ;-)))

Коментар

• форекс бургас

na tozi pazar uspqvat samo valci edinaci, kolektivizma e otre4en i obre4en ama nali si tap sreshti ta sreshti, da te sreshtnem s kum4o val4o

Коментар

• форекс бургас

da ti napravim sreshta s vsi4ki treidari v sveta, ega tapata ti tikva uvri malko

Коментар

• USD/CAD

Колеги ето какво написах във вторник вечерта 20:39 ч. , малко преди да говори чичо Ал
                "КОКО БЛАГОДАРЯ
                Точно заради канадеца запитах защото на дневна ми се струва, че е завършила Х (В) вълна на корекцията на спада от 1.40 (16.05.2004). Мисля че текущо сме във Y (С) вълна с цел 1.3248. Поради това се метнах на влакчето с дълга от 1.2173 в петък 01.04. Ако това е вярно чудя се дали да не погледна и П/С и Е/С защото ми се струва че краткосрочно (до края на април) при тях покачването ще бъде по-динамично в сравнение с Д/С.

Е, от всичко което изписах май излиза че петрола ще пада. Голяма смешка."
                Изглежда, че за сега поне "смешката" е във вярнята посока.
                Канадеца и той някъде натам се е запътил.
                Грешна ми е обаче прогнозата че Е и П ще поскъпнат спрямо Д засега.
                Остава следващата седмица във вторник да се подредят нещата и там след дефицита и петролните запасите.
                Успех на всички
                ИЗЛОЖЕНОТО МНЕНИЕ НЕ Е ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТЪРГОВИЯ

Коментар

• форекс бургас

ако има колеги и от бургас нека да ми пишат ще се радвам да направим една среща на местно ниво успехи!!!!

Коментар

• EUR/USD

Степента на обвързаност може да варира от една среща седмично за 2-3 часа примерно, до управление да общи средства и т.н....

Коментар

• абе хора, къде останаха майтапчиите?

Оня браточко дето е снимал прогЪрмиста на бат Пето му стискам ръката))
                      Еваларка - знаех си аз, че не сте се съсухрили съвсем с тия мангизи прогнили.

Брато, благодаря за майтапа, размя ме до уши. И не само мен)))))))))))))
                      И бат Пето умря да се смее как сте му разкрили екипа и централата)))))))))))))

Коментар

• EUR/USD

Да нещо такова имам в пред вид. Ако се съберат подходящи хора, може да се получат добри екипи, което ще е от голяма полза за всеки участваш. Има доста предимства, без значение колко опит имаш в търгуването.

Коментар

• EUR/USD

Да това е нтересна идея - понеже не всички сме от София - и ние с един познат мислим да съберем хората занимаващи се с Форекс от варна и да обмениаме опит и идеи - но всичко с времето си

Коментар

• EUR/USD

Здравейте, интересува ме има ли някой от Русе, който търгува на ФОРЕКС? Ако има такива, ще се радвам да ми пишете на мейла, имам някои идеи и т.н....

Коментар

• EUR/USD

Здрасти - и аз съм дълъг от 1.283 и 1.87 съответно - може и днес да има тест на 1.28 но пука ми
                              стопа ми е под 1.272 ниво което може да видим но чак другата седмица - а интересната за мен двойка
                              EUR/CHF прави едни яки рейнджове супер добри за скалпиране - и ако ви кажа че не го правя ще излъжа !
                              Нефта пада тези дни - аз лично не се наемам с дългосрочни прогнози но ми се струва че скоро няма да има големи движения
                              Приятен следобед и уикенд !
                              Умната - те парите сами си идват !

Коментар

• EUR/USD

С нищо няма няма да ми навреди една дълга позиция от 1,2835 за БЛИЗКИТЕ НЯКОЛКО ЧАСА!

Правя го!

Коментар

Working...
                                X