IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• trader.bg

a razlikata mevdu novata i starata porychka vliqeli na smetkata. sorry no kirilicata mi iz4ezna

Коментар

• trader.bg

DELTATA sa nai qkite pi40ve, ama ot kade akal da go razberete

Коментар

• trader.bg

ti mai targuvash na jenskiq pazar, tam ve4er si pribirate stokata, cqlata i razvalenata

Коментар

• trader.bg

аз знам че при делтасток не е така...за други нямам информация...

Коментар

• trader.bg

i pri drugite brokeri li e taka nqkoi moje li da kaje

Коментар

• trader.bg

EI AMA SE RAZPOZNAVASH BEZPOGRESHNO, EVALA

Коментар

• trader.bg

davidbg6@yahoo.com, много правилно си разбрал...

ххх, именно ако играеш за малко по-дълъг период става много неудобно...

а за демо сметките не знам, сигурно си имат още главоболия с клиентите днес , но най-вероятно ще ги променят и тях...

Коментар

• trader.bg

PUL, kiki
                  Знаеме че си тъп, не се оплаквай!
                  Ало модератора??

Коментар

• trader.bg

KAK DA RAZBERESH KOGATO SI MNOOOGO MNOOOGO TAAAAAP

Коментар

• trader.bg

Едно и също е, пичове. Неудобство за дейтрейдърите няма. За тези, които държат позиция по-дълго време става неудобно, но резултатът накрая е същият.

Коментар

• trader.bg

нещо не ми става ясно ако аз имам дълга евро/$ 1.3 отворена през деня а вечерта отиде на 1.31 ми затваря старата и ми отваря нова дълга но този път на 1.31 но е голяма простотия дано да съм разбрал погрешно

Коментар

• trader.bg

JB виждам че снощи на реал е така , но демото позициити са оставени.защо

Коментар

• trader.bg

Разбрах-кофти работа ако искаш да играеш за по дълъг период.
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• trader.bg

е, за какво да го правят? нали ние трябва да сме природно интелигентни и да имаме малко пророческа дарба да предвиждаме какво искат да направят...

Коментар

• trader.bg

"така ако си имал къса примерно от 1.30 и към полунощ цената е 1.29 - директно загубата отива в твойта сметка + това че ТИ ВЗИМАТ СУАП-а! и новата ти позиция е отворена от 1.29 дълга"

Позицията от 1.30 (според логиката в поста) не би ли трябвало също да е дълга?
                                Варчев работят по същия начин.

Коментар

Working...
                                X