IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БОГАТ-БЕДЕН

За последната една година, Федералният резерв повиши лихвите 8 пъти с по 0.25%до настоящите 3%, докато в Еврозоната те са 2% - непроменени от почти две години. Едно сваляне на лихвените нива от страна на ЕЦБ би било значителен обрат в позицията, след като само вчера от банката обявиха, че не се предвижда подобна мярка. Говорейки в Испания, членът на управителни съвет на ЕЦБ - Каруана, заяви, че настоящите лихвени нива в Еврозоната са подходящи.
    Също в понеделник, президентът на Федралния резерв на Ричмънд – Джефри Лакър каза, че най-вероятно Фед ще продължи монетарната си политика на затягане с"умерени темпове"и че"твърде скоро ще стане ясно кога покачването ще спре".

Коментар

• БОГАТ-БЕДЕН

Ако не повишат лихвения процент няма да намалее доверието в американската
      икономика, напротив. Увеличението на лихвите е по принцип рестриктивна
      мярка, затягане на монетарната политика.

Коментар

• Коко

А кажи ми ти де. Аз съм за дълга и съм дълъг но колко ще пада още божа работа мисля че 8180 някъде ще бъдем до час и също утре сабале 07ч независимо накъде се разхождат гейшите

Коментар

• Коко

Не съжалявай , а я кажи когяа да ги бягам тези про доларовите , че не ми се приказва каква е загубата ми от дълги.Затова и отбягвам да гледам там!
          D.Y.F-091066

Коментар

• вимпел

отигравам вимпел на 4ч чиито край ще е някаде около 1.1950 и от там нагоре до 1.2450/1.2500.Пък ще видим ква ще излезе тоз път.Дори и да захапат на лихвите тази седмица ми се струва че няма дае много за дълго.

Коментар

• 1.8680

Съжалявам 8180 - печатна грешка а за 8680 на седмична има цел 8500 и ако то падне тогава.
              Извинявам се

Коментар

• 1.8680

Коко стресна ме имам дълъг дол.-швейцарец с профит по голям от сметката и къси евро-долар и те са така и трябва да ги затварям и като писа 1.86 и се наложи да погледна котировките , че не ми се поглеждат сега.А и напоследък търгувам за последната цифра само или и за тази пред нея , другите не ме бъркат.
                D.Y.F-091066

Коментар

• лихви

относно лихвите може да има изненада само за повече от 0.25 % ако няма увеличение доверието в американската икономика ще намалее, а не това е целта им

Коментар

• bnight

Преди няколко дена прочетох за връзката м/у отделните пазари(въпреки че, някой анализатори отричат такава) и пишеше че има правопропорционална връзка м/у злато и петрол , но никаде не пишеше за обратно пропорционална м/у злато и петрол от една страна и долар от друга.Логично е ако има такава тя да важи и за евро.

Коментар

• Koko

Ще ги вдигнат сигурно , рисковано е да се мисли че няма!Може наистина да кажат че ще ги закотвят после и това да има по-голям ефект.А знам ли , имах натрясени едни къси акции и ги изпозатворих на нула , а сега като гледам как паднаха , а лихвите там силно ще повлияят ако ги качат.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• bnight

Ако не греша в сметките си 24 ч ще ни завари при кабела на 1.8680 същото ниво ще видим и утре около 07.00 към 10.30 ще започне възходящо движени от поне 100п.
                        Успехи

Коментар

• bnight

В стаичката!
                          D.Y.F-091066

Коментар

• анонимен

БНГХТ каза нещо много вярно.
                            По принцип говоря чисто технически - според мен ни трябва мин 2250, що се отнася до лихвите защо да ги вдигат - трябва им още 05 но не сега веднага. Могат да изчакат

Коментар

• анонимен

supertrader някаде бях чел че на пазара има случеи в които правилата деистват години на ред и в един хубав момент престават да деистват . Горе-доло това е ситуацията и в момента на фона на поскъпващият петрол и злато абсолютно противно на всякаква логика долара си бележе върхове.
                              Анонимен за това каде ще е долара след 5-6 или 10 месеца в момента едва ли има сериозен анализатор които може да ти каже каде ще е със точност от два цента примерно. Успех.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• анонимен

Няма да е сериозно и отговорно да вземе някой становище по въпроса какво ще стане !Отговора е че трябва да видим какво ще стане.Дори връзки които са от вида като се качва еди си какво , другото ...пада не работят и не са верни , а са работили до един момент.Единственото което мога да кажа и съм сигурен , че сега е обърквация заради Европа и тази объркана ситуация и вреди и не и помага въобще.А не вземат ли мерки като нищо ще се задълбочи , а има ли кой да вземе такива?Ако някой ми го каже веднага ще кажа какво ще стане.
                                D.Y.F-091066

Коментар

X