IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Помощ, играх с/у тренда!!!

И ОЩЕ:
    http://www.capital.bg/show/index.php...5-1&rubr=temab

Коментар

Здравей ГГГ, страшно много уважавам мнението ти, но аз имам друг стил на игра и влизане и излизане от позиции. Колкото до еврооптимистите(нямам предвид теб ГГГ, знам че си безпристрастен), нека всеки да прочете тази статия: http://www.capital.bg/show/index.php...-1&rubr=globus

Не че е нещо кой знае какво, но напомня че еврото е в серизона криза и се съмнявам, че големите инвеститори ще се откажат от долара в близките месеци.
      Според мен сме си в скапан рейндж до утре вечерта, но не бих се учудил ако пак тестваме преди това 1,1980. ГГГ, предпочитам да ми изгори стопа, пред алтернативата да играя нагоре в такъв момент. Няма доказателство, че за днес движението надолу е приключило = къс до доказване на противното.

Коментар

Съгласен

Коментар

Triki, kofti moment si izbral, spored men. Niakude v zonata 1,20-1,2030 chakam da prikluchi b-to i da potegliame v c nagore s cel 1.2350. Uspeh

Коментар

stigne li 1.1980 na evrop sesiq po-dobre zadrag poziciqta.gl

Коментар

Къса позиция от 1,2047, цел 1,1980.

Коментар

• EUR, GBP

Sell, sell

Коментар

• Помощ

Марио много ти благодаря Успешен ден ти желая.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Помощ

Добро утро
                    http://store1.data.bg/hedon/

http://www.data.bg/search.html

Кликвай върху имената и .... успех
                    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Помощ

ДОБРО УТРО
                      data.bg

Коментар

• Помощ

Добро утро и успешен ден на всички. Искам да ви помоля за малко помощ моля ви ако някои има възможност да ми даде линк от кадето да си истегля MS office 2000 ще съм му много благодарен. Важно е защото това ползвам за редактирането на сайт-а и по тази причина не мога да си побликувам анализите. Моля ви за съдеиствие предварително благодаря и още веднъж желая ви успешен ден.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Petrol --- USD

Доллар продолжил укрепление против европейских валют и японской йены на торгах во вторник, сохраняя установленную тенденцию роста. Локальным катализатором роста стало снижение цен на нефть, которые отодвинулись от максимумов в области отметки 60 долларов и вернулись к уровню 58 долларов за баррель. В этом контексте стоит отметить телевизионное интервью Джона Сноу, которое состоялось на канале CNBC, где Министр Финансов США сказал, что высокие цены на нефть, безусловно, оказывают негативное влияние на американскую экономику, но они не способны остановить или повернуть на 180 градусов экономический рост.

Коментар

• Коко

На сток пазара американските акции ги усетиха онези самолети дето им ги поръчаха на американците за да обявят ръст 5% на поръчките.И много ми е странно , че онези не излязоха чак такива балъци както на валутния .Тук като им подадат някаква абсурдна цифра и веднага започва ралито.А там паднаха цените на авиокомпаниите , защото петрола беснее и си го отчита пазара правилно.Те там май по си гледат работата , не знам защо .А този пазар вече ми изглежда много объркан , кой какво купува и защо анархия.А тези все едни такива фундаментални новини подават от Щатите и с този ръст такава завист предизвикаха у егоистите от Европа.Пък как го правят ръста при тази инфлация дето им я докарва петрола - МАГИИ и ЛЪЖИ !
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Коко

Имам усещането че ще е скоро.А за долар -швейцарец се обадих овреме , че трябва да се мисли..Упорито затискам изостанали позиции с насрещни и ми се получава и май вече съм на мнение , че и 5 фигури да съм затворил така пак има светлина да се измъкна , и се получава а проблема е че ще има печалба но малка защото рано ще я затворя е това е пък много сигурно.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• !

EUR/USD и GBP/USDДнес и аз самия останах изненадан /приятно, разбира се/, че толкова точно се изпълни сметката при регистрираните H&S на 1 ч. графики на EUR/USD и GBP/USD. По същия начин можех да бъда изненадан, но неприятно- това е, за да стопирам еуфорията, много е опасно, ако почнете да копирате и се издъня...Играйте, моля ви , онова, което сами сте сигурни, че ще се случи... Благодаря за суперлативите, но не съм човекът, на когото може да се доверявате- прочитайте това, което пиша тук и мислете, преди да отворите позиция! Аз не отигравам до последен пипс, напротив – накъсвам движенията /днес имам 10 сделки: 7 скъсявания и 3 удължавания/, но това не е съвет за стратегия!!!

Мисля, дано правилно съм разбрал посланието, Дон Карлос беше казал, че анализите по различни фигури не може да претендира за достоверност, прав е , че влияние върху пазара оказват много и различни фактори, а различните комбинации между тях откриват съвсем различни хоризонти...

Давам си сметка, че опитите да „чета” по фигурите е нещо първично, но аз това мога, а също и някои индикатори ползвам, за което пиша, когато имам време, а то все не достига...
                                Поводът да пиша сега взех от анализа на КОКО. Той прави много професионални анализи. Днес при умуването върху 1 ч. графики на EUR/USD и GBP/USD, погледнах и към 4 ч. и въображението ми почна да рисува H&S, сметнах таргета и се оказа цифра, която не посмях да напиша тук по обяд. Тази цифра е 1,8017.
                                Това, с цифрите, си е голям риск все пак. Умувах още: ако на 1 ч. H&S се разви за около 2 дни, а този на 4 ч. до сега е на около 8 дни, колко биха му трябвали..., но ако изобщо можем да стигнем такава цифра в следващите 8 дни.
                                А каква е вероятността да стигнем до 1,8017 примерно след 3 години?...
                                Сигурно сте прочели, че и КОКО днес писа, че кабела е за удължаване от 1,8000 /той анализира вълните и каналите/... Е, мисля, че много почнаха да стават съвпаденията.
                                Самите индикатори не са така категорични: 1 ч. и 4 ч. показват свръхпродаден пазар, но аз мисля, че дневната- и седмична графики носят по- достоверна инфо. – те са по- скоро за скъсяване.
                                С две думи: пълна обърквация ! Но има и други, индивидуални фактори...

Един съвет: най- точни са решенията, които сами вземаме...Някой беше писал, че който го може- работи, а който не- учи другите. Аз НЕ МОГА-, затова не приемайте горното като опит да ви уча! Сигурен съм, че знаете много повече от мен и обучаемият съм аз, за което съм ви благодарен!

Успех!

Коментар

Working...
                                X