IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

supertrader имах много лош вирус но днес го оправих така че от утре ще има анализи и всичко ще си е наред иначе успях да измъкна 15 пипса от пазара днес . Успех на всички.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Kvo stana s tiq novini ot USA.Izleznaha li?

Коментар

• bnight

Бори някакъв вирус.

Коментар

• БЕЗИМЕН

като часовник си и ако си го отиграл Честито!
          успех на всички !

Коментар

• bnight

А къде е той самия и анализи няма нови , нещо с компютъра ли има проблем?
            D.Y.F-091066

Коментар

• bnight

http://bnight.my.contact.bg
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• bnight

Nqkoi moje li da mi kaje saita na bnight

Коментар

• EUR/USD и GBP/USD

Безимен, дано да си отиграл цялото движение днес. Аз за съжаление затворих прекалено рано, въпреки сериозните ми убеждения за силен долар. В този рейндж си е голям хаос и ме е страх да държа дълго позициите, което си е грешка.

Коментар

• EUR/USD и GBP/USD

мъничък *

Коментар

• EUR/USD и GBP/USD

видях го, маничък ми се струва и трудно забележим, но пък постигна целта си. Ако и големия стане и сработи ще е доста добре.
                      GL

Коментар

• EUR/USD и GBP/USD

Защо казвам, че всеки може да види в графиките това, което сам си пожелае. Моите фигури не са обърнати:
                        1. За EUR/USD: ляво рамо от сутринта на 27.06, глава- от обяд на 27.06, а дясното рамо е разтегнато до днес.
                        2. За GBP/USD - аналогично...

Това е моето тълкуване, с което се съобразих /и съобразявам все още/ днес, без да го препоръчвам на никого, просто така обменям информация в духа на традициите на Форума...

Успех на всички, които се занимават с Форекс- търговия. Онези, които са на черноморието, успеха си го имат..., но и на тях да пожелаем шанс с красавиците с бронзов тен!
                        ;-)))

Коментар

• AUD*USD

лично мое мнение е, че сега се държи така заради EUR/AUD.
                          безименен - H&S които аз виждам са обърнати и в момента се формира 2ро рамо, тогава за какви цели пишеш ?

Коментар

• AUD*USD

Някои има ли информация за темерута AUD*USD?
                            Държе се като побъркано-а никъде не пише нищо за него,за опции или друго!

Коментар

• EUR/USD и GBP/USD

Ако използваме теорията на класиците, при H&S на 1 ч. графики на EUR/USD и GBP/USD, таргетът би трябвало да е съответно около: 1,2094 и 1,8165.
                              При EUR/USD това е почти изпълнено, да видим дали ще бъде потвърдено и при кабела...

Коментар

• eur/usd

Байвайте си евра докато е евтино, че на 1.40 ще дойде момента за мерцедеса, поръчков модел

Коментар

Working...
                                X