If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, извинявам се, ако задавам неправилен въпрос, но някой може ли да ми каже дали някъде има графики, показващи обемите сделки за даден инструмент в реално време. Благодаря и успех!!
Бертрам, преди няколко дена си казах мнението за Мицухо по повод спор с Чикаго. Те и на 0,85 пак ще си го купуват или поне ще искат така да си мислим. Тази мацка Никол Елиът просто или е много куха или просто има директива свише да дава грешни прогнози. Един неоспорим факт е, че Иво който беше яростен фен на Мицухо просто изчезна от форума. Не се е родил човека, който може да даде категорична прогноза за пазара и следването на такава би довело до почти сигурна гибел. Наше задължение е да сме гъвкави, а прогнозите на Мицухо са 100% еднопосочни. Съчувствам им, ако наистина ги отиграват по този начин. Аз като по-тъп от Никол Елиът съм къс от 1,2137 вече със стоп на 0 и цел мин 1,21.
Варна прав си движението не е завършено за съжаление сега евентуално ще се разходим наистина до 2250 но поне 1960 ни е вързано в кърпа и ето отново прогнозата ми от вчера
Успехи
Коментар