IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между другото

Златото в Ню Йорк е на тридневен максимим - 419

Коментар

• KOKO: ВИСОКО ПЛАТЕН КУРС

Varna2, мисля че ако пробием ниво 1.2700 ще останем за по дълго време под него! коментарче ;-)

Коментар

• KOKO: ВИСОКО ПЛАТЕН КУРС

Мисля, че трябва да замениш глагола “играя” с търгувам.Успех

Коментар

• ВИСОКО ПЛАТЕН КУРС

Здравейте колеги,дано всеки е припечелил нещичко през изминалата седмица.Аз мислех да си почивам но уви сърце юнашко не трае,скъсих AUD/USD на 0.7832. КОКО поздравления Успех и от мен.

Коментар

• Aud/Usd

Удвоена късата от 0,7817 на 0,7833, стопа си е на 0,7850.
            КОКО, еваларка за ентусиазма ти да помагаш. Моето мнение продължава да е следното:
            на дневна тренда си е нагоре, но още има да ходи надолу - поне до 1,2520. Мина ли обаче на по-малка графика, тренда си е надолу и това покачване на еврото и другите валути спрямо гущера си е чисто корективно, и докато не видя ЯСНО потвърждение на това ще се опитвам да ги скъсявам. Избягвам да чета каквито и да било анализи, това си е чисто мое техническо мнение.
            Работа и заплата?

Коментар

• ВИСОКО ПЛАТЕН КУРС

КОКО, Успех в начинанието

Коментар

• ВИСОКО ПЛАТЕН КУРС

А освен това имам идея и за започването на курс, който надявам се да е най-скъпият защото ще играя на базатна на него както обикновенно правя, така че ако съм прав ще печеля а ако греша то няма смисъл да ми се плаща. За сега ще е всяка неделя.
                Тъй като ми е интересно какво се пише тук гледайки го отстрани когато не играя ми става адски интересно и дори забавно. Така сега ми хрумна да докажа на господа отворковците една теорема - Всеки има потенциал да печели на форекс, засега тя неможе да се докаже математичаески, но ако направим статистически експримент ще видим че горедолу 1% печелят но това неможе да се смята за показателно тъйкато ако влезете където и да е със цел 100п и стоп 100п без да разбирате нищо шанса е 50% което е доста над писаниците за рисков бизнес а камо ли ако разбирате малко от малко. Не искам да влизам в ролята на свещеник четящ лекции на атеистична тема но смятам че практиката може да покаже че теоремата е вярна.
                Ще се опитам покрай седмичните прогнози да вмъквам и малко теория която да обяснява защо те са това така че ще се получи нещо като курс. Защото за да си добър е подобно да изкачиш Еверест без маска по северният склон, пътят е неизвестен, опасностите са много, височината е голяма и към такава планина потеглят само алпинисти, покорили вече "по-прости" върхове, добре тренирани, владеещи техниката на движение по скалите, снега или леда и най-вече техниката на подсигуряване.
                Така че от неделя ще пускам в анализи на инвестора прогнози вече с обяснения и малко теория, тоест нещо като курс. Високо платен защото ще и играя на база него така че ако е верен ще спечеля много, надявам се да е и полезен на вас.
                Успехи

Коментар

• e/s

здравейте трейдъри, как върви пазарът днес?

Коментар

• Бараков

Моля те пусни ми на мейла някаква идея за това около колко мб инфо ще постваш и тнт, идеята ми е за да нямаме проблем след време да ти пусна нещо от сорта на яхоогруп с регистрация на която ти да разрешаваш достъп и да преценяваш какво да триеш или не защото всеки от регистрираните ще може да поства инфо ако си съгласен, освен това на всеки ще му бъде предоставен фрии маил и тнт както и ще има възможност за онлине чат във твоята група. Но моля те дай идеи какво искаш да бъде направено.

Коментар

• GBP/USD

Nyama da ima T/P, za sajalenie shte udari stopa. Uspeh, vse pak!

Коментар

• GBP/USD

Ако те устройва 8723 - мисля, че ще го видим.
                        Ако не ти издържат нервите - можеш и по-рано, сложи си стоп профит задължително.
                        Успех.

Коментар

• GBP/USD

Моля за начало на залаганията:
                          лонг съм от 1,8643 с яка позиция, къде да е тейкпрофита, ако стопа е на 1,8619?

Коментар

• KOKO

Колеги, моля да не оставяте децата си пред включения компютър, когато не са на детска градина.
                            Предварително благодаря!

Коментар

• ФОРЕКС

"Проучване сред Хеджинг фондовете в САЩ за състоянието на долара през февруари показва, че 48% запазват "бичите" си настроения относно долара (очаквания за покачване), 17% очакват спад, докато 35% заемат неутрална позиция. Ключов момент за формиране на тези настроения е бил покачването на долара под нива 1.29 EUR/USD, въпреки слабите данни за заетостта в САЩ."

Коментар

• KOKO

КИКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ Е ПАК ВЪВ ФОРУМА. СУПЕР

Коментар

Working...
                                X