If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Koko моите поздравления за това начинание .Когато направих своят постинг преди няколко дни точно това имах предвид.Сигурен съм че изнесените от теб графики (дневен ,4часови или 1час) анализи ще бъдат от голяма полза за по голямата част от играчите пишещи в форума.Предполагам че това ново начинание няма да ти изисква много време и усилия –след като и ти самият ще търгуваш на тази база.(анализ)
Ако все пак имаш нужда от каквато и да е помощ знай че съм насреща.
Относно страницата бих предпочел да седнем някъде на бира и да поговорим.
Имам литература около 2GB.Може би това ще ти трябва като първоначална информация.
Пиши ми на Stefan_barakov@yahoo.com
Пожелавам ти попътен тренд.
Коко, свалям ти шапка за енергията, ентусиазма и безкористното желание да помогнеш. Желая ти успехи и дебели нерви да не се връзваш на провокации, които няма да закъснеят, сигурен съм. Дано по-опитните колеги се включат с по някой коментар, дори за обсъждане на алтернативни виждания, каквито винаги има.
Приятен уикенд на всички и успешна нова седмица!
February 11: Rumors that North Korean "Dear Leader" Kim Jong-Il has been
overthrown or died-- or both-- are making the rounds, and for a change the USD
is getting a safe-haven bounce. Speculation is that the US would be more likely
able to do business with new leadership, rather than Kim. Rumors to this effect
have been swirling for weeks, but the recent nuclear headlines have upped he
urgency.
EUR/USD trades at 1.2870 after stalling ahead of 1.2900
Здравеите. Тази вечер дали ще наблядаваме някъкво по значително раздвижване в лябимата двоика.
Коментар
Нов трейдър
ВИСОКО ПЛАТЕН КУРС
Сравнително от скоро следя форума. Пиша много рядко, щото имам работа. Като нямам работа, пускам по някой дълъг пост. :-)
Бараков, помоли оня ден да си пускаме позициите си тук. Много похвална идея.
Като гледам Коко се е вдъхновил от идеята и мисли да я развие. Коко, поздравления.
Което аз бих искал да допълня към молбата на г-н Бараков и предполагам, че това ще е полезно за всички нас. Когато някой си обявява позицията (вход/изход или квото е там), да си пише мотивите за това него действие.
Т.е. отварям къси Е/Д, защото...... (малко мотиви).
Ако се базира на технически анализ, може да пусне графиката, примерно, или да каже как да си включим същата графика, за да може да я видим.
Ако се базира на фундаментален анализ, да пусне мотивите си и също така връзки към новините, откъдето е черпил информация.
Мисля, че това ще допринесе доста много за развитието на форума. Често съм виждал различни участници да обявяват в едно и също време противоположни позиции. Също така, често съм виждал позиции, които никога, ама никога не бих ги отворил на базата на информацията, която имам аз. Но тва не значи, че позицията не е правилна. Предполагам, че ако участникът обяви мотивите си за отварянето на дадена позиция, това ще бъде друга гледна точка, която друг участник е пропуснал в анализа си. И така ще се допринесе за подобравяне на форума, пък ще не и на печалбите на участниците.
Както каза Бараков, още една гледна точка винаги е от ползва.
Та молбата ми е към тези дето си пускат позициите, да добавят по малко мотиви защо го правят това.
Добър ден на всички !! Надявам се денят и седмицата да са били успешни !!
КОКО идеята ти е чудесна и смела ! Знай ,че ще те наблюдавам от базовия лагер на подстъпите към Еверест / там трябва да има подкрепление/- смелите заслужават уважение !! Желая ти успех !!!!
1000k , като все пак за днес считам, че ще приключим поне около 1,8690.
Свикнал съм на подскоците на паунда и това ме изкушава да правя частични затваряния на позицията - например на 1,8670, 1,8690, на 50%, като после отново удвоявам позицията при връщанията около 1,8650.
Виж, не знам с колко си открил, но стоп лоса ти е прекалено близо и поемаш съответния риск да ти го тресне. Внимавай с кабела, защото много играе, и ако не си свикнал и нямаш вътрешна убеденост - не рискувай прекалено. Успех.
IO, благодаря за съвета, ще опитам да изчакам профита на 1,8723.
Може ли да ми каже някой българси издания в нета или печатни - за FOREX - от "А" до "Я"?
Коментар