IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абсурд на деня

Na KOKO простотиите.Брато колко неграмотен си само ако знаеш........ама незнаеш.
    Но ще разбереш.

Коментар

• Абсурд на деня

"Тъй като ми е интересно какво се пише тук гледайки го отстрани когато не играя ми става адски интересно и дори забавно. Така сега ми хрумна да докажа на господа отворковците една теорема - Всеки има потенциал да печели на форекс, засега тя неможе да се докаже математичаески, но ако направим статистически експримент ще видим че горедолу 1% печелят но това неможе да се смята за показателно тъйкато ако влезете където и да е със цел 100п и стоп 100п без да разбирате нищо шанса е 50% което е доста над писаниците за рисков бизнес а камо ли ако разбирате малко от малко"???????

Как се доказва една теорема, при това е ясно, че практически това е абсурд за "ВСЕКИ ИМА ПОТЕНЦИАЛ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ФОРЕКС", като не може математически, което е теория, не може експериментално, защото сам казваш 1%, е то друго има ли или ти ей сега и него ще го измислиш?
      Защо си губя времето, като виждам, че вече и малките деца им става ясно, кой има нужда да бъде УБЕЖДАВАН, ЧЕ "ВСЕКИ ИМА ПОТЕНЦИАЛ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ФОРЕКС"?!!!
      САМО ТОЗИ, КОЙТО УТРЕ ЩЕ ИМА ПОЛЗА ОТ ПОВЕЧЕ ШАРАНИ.

КОЛЕГИ, АКО И ВИЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ "ВСЕКИ ИМА ПОТЕНЦИАЛ ДА ПЕЧЕЛИ ОТ ФОРЕКС", ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯ...

Коментар

• малко в аванс

Следующая неделя насыщена важными отчетами и событиями. Главным событием станет ежегодное выступление Гринспена в Сенате в среду и в Палате представителей в четверг. Речи идентичны, но они сопровождаются сессиями вопросов-ответов, которые могут отличаться. При необходимости во второй день своего выступления Гринспен обычно дает понять рынку, что тот ошибся, если неправильно интерпретировал речь первого дня. Событие важно не только само по себе, но и в силу того, что последние завоевания доллара связывались с улучшением официального взгляда председателя ФРС на проблему текущего дефицита платежного баланса США. Мы прогнозируем сохранение широкого диапазона в главных парах вплоть до среды. Отсутствие черных пятен в речи Гринспена вернет доллару к той точке, где он оступился. В этом случае спекулянты перезайдут в лонги по доллару, которых лишились вчера.
        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• коментар към позиции

Соломон, божке като малоумна непрекъснато бродя и търся нова и нова информация,
          някакви подсказки, интерпретации, намеци от тук от там, 90 % от инфото е преповтаряне,
          но четеш и търсиш между редовете. Обемите информация са непосилни за някои,
          но тя трябва да се смели и огледа от вси страни - това е истината.....

Коментар

• коментар към позиции

seafoam ти самата много добре знаеш какъв труд и пари се хвърлят за да си добре информиран от гледна точка на фундамент. И накрая само подигравки от страна на разни недоносчета - пример поведението на мнозина в дена с анализа на Дон Карлос. Така е било и докато е пълно със скътавки и самохвалковци дето обичат да се ласкаят, дори и сами, така ще бъде!

Коментар

• коментар към позиции

Нов трейдер,

Подкрепям те и наистина ще бъде от полза, ако се дават пояснения, когато се
              влиза в в позиция какво се има в предвид и като техн. анализ и като фундамент.

Повечето от новите трейдери въобще не разбират фундамента, нито се опитват
              да го разберат и разчитат само на техн. анализ.
              Нека по-опитните да помогнат при конкретни събития да подскажат ситуацията
              при определени данни.

Коментар

• ВИСОКО ПЛАТЕН КУРС

По делата им ще ги познаете!
                Приказки - Еверест, хедж фонд, добряците от Монейтек, комунизъм и пари за всички, бляблябля
                Дела - ???

Успех КОКО, но засега откакто си в този форум сме се наслушали на обещания и самохвалби от твоя страна, хайде малко и на практика да видим нещата дето ще ни спукаш ушите да ги афишираш.
                От сърце успех в покоряването на Еверест от северният склон в ползу роду!
                При това "безкористно"! И се радвай, че все още имаш критика, щото... Знаеш

Коментар

• ВИСОКО ПЛАТЕН КУРС

КОКО,
                  идеята е добра, но много скоро може и да се откажеш от този си експеримент.
                  Това само на първо четене изглежда лесно осъществимо,
                  на практика е тежък и отговорен труд, граничещ с разочарования, колебания
                  предизвикани от коварната природа на пазара.
                  Не искам от самото начало да те разочаровам за идеята ти.
                  В края на краищата нищо няма да загубиш, ако пробваш само ще натрупаш опит
                  и ще усетиш как нещата са много по-сложни отколкото изглеждат отстрани.

Апелирам към участниците във форума, ако се откажеш независимо по каква причина
                  стане това да не те ругаят по оня добре известен нам присмехулен начин от който
                  никой нищо не печели, а само взаимно си късаме нервите...

Това не е играта "Кой е по-по-най "

Коментар

• eur/aud

При служебно затваряне на сметката идва обрата

Коментар

• eur/aud

удвоих си дългите позиции,някой може ли да ми обясни защо еврото пада толкова спрямо австралиеца,дочувам че било поради дигането цената на златото.Кога може да се очаква обрат??

Коментар

• Коко

Бараков ще се свържа да пием по бира само тия дни да довърша започнатото за хедж фонда. От неделя ще започна с прогнозите анализи и малко по малко уроци също така съм договорил в това начинание в последствие да се включат няколко добряци от монейтека - ирис,джеимс, андрю и алекс засега, но стане ли това комуникацията ще е на англииски, засега ще превеждам техните идеи които ми пращат но в последствие ако има успех и за да има дискусия ще трябва всички да привключим на матерен език тоест англииски.-такаче до месец два и това ще е факт, а иначе очаквам скоро да бъда във варна и ще се обдя там на тия които ми писаха.
                        Успехи

Коментар

• GBP/USD

Навярно не е най-правилното решение, но закрих на 1,8670 дългата позиция.А впоследствие от 1,8662 съм шорт - за приключването на деня -очаквам го поне на 1,8750 - 1,8740.
                          Все пак за понеделник предпочитанията ми отново са за лонг от тези нива.

Коментар

• gbp/chf

sell 5 k 2.25744 target 2.246 stop 2.266 leka vecher na wsichki

Коментар

• gbp/usd

Днес беше доста спокоен ден като за петък,но нямаше почти никакви причини(новини) които да раздвижат пазара за сметка на вчера.Просто хората решиха да си дадат малко почивка, а от понеделник пак на пангара.Аз лично съм доволен от днешният ден (не колкото вчера) но все пак успях да измъкна +1 фигура в GBP/CHF и 30 пипа от USD/CAD.Затворих и на +11 пипса едни дълги Е/$ от обяд и смятам да се отдам на почивка до понеделник. Оставам с нови къси в GBP/CHF от 2.2549 , малко дълги в GBP/JPY от 197.35 и малко къси в EUR/CHF от 1.5564
                              Приятен уикенд на всички Спекуланти

Коментар

• gbp/usd

Закрих 10к от 1,8552 на 1,8667 + 115п.
                                Към момента имам три открити позиции:
                                къса паунд/суис 40к ср. цена 2,2613
                                дълга евро/долар 20к ср. цена 1,2890
                                къса долар/франк 20к от 1,1853 ( не съм добавял), ако видим нива над 1,23++ ще добавя 20к

Коментар

Working...
                                X