IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кабел

КОКО здравей,
    Една идея за лимит на 1.8076 сл.1.8056 ;и 1.8021 сл.1.7984
    За последния стоп изпитвам колебание!1.7973 ми се струва по подходящ!
    Какво ще кажеш?само за последния стоп?
    Поздрави и успех
    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• pazara

KOKO според мен еврото вече е за скъсяване с плитък стоп 1.2080 които има смелост да го отиграе има твърде много нива на 1.2060 така че едва ли ще премине Успех на всички.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• pazara

8180 ще се озори но ако падне значи сме прави аз имам една добавка но по-сериозни ще правя след това ниво
        Успех

Коментар

• FOMC

JUST лихвите очаква се покачване с 0.25 базисни пункта. Успех ти желая.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• FOMC

Nqkoj znae li za kakvo che e se sybirat utre?/FOMC/

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Ако пробием СС1 би трябвало да сме за нагоре,ако пробием ВВ2 , би трябвало да продължим надолу.

Коментар

• Трики

i az taka ama ot 1.2050 no na 1.2075 6te obyrna s kus stop 15 pipa
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Трики

ето и новата ми позиция buy 1.2045 s/l 1.2030 t/p 1.2070

Коментар

• pazara

Podoziram, che dnes ste e edin ot onezi dni, deto den godina hrani. Pazara riadko ima tolkova chistni niva za vhodove i izhodi. Dava vuzmoznost do 1.2180 da se vkluchat dori i 50% ot smetkata s risk sveden do 1-2% samo pri purvite pozicii.

Razbira se tova e moe mnenie i ne iskam da go natrapvam na nikoi

Коментар

• Трики

Е аз вече съм вън за днес, успех на дългите!!! Това в кабела вече е сриозна препоставка за дълга. Аз обаче няма да се включвам в дълги днес. Чак другата седмица мисля да играя пак, ако преди това не ми изпълни ордера от 1,1979.

Коментар

• Трики

Местя стопа на 0
                        Успехи

Коментар

• Нов FOREX анализ

Технически нива за 29 юни

Коментар

• Трики

KOKO мисля че за сега идеята ти изглежда успешна Късмет.

Коментар

• Трики

8122 е 61.8% което е красиво за края на В започнало от 8330 ако имаме потвърждение за това то тогава вълна С трябва да има цели 8320 или 8450 или 8660 макс което е 1.618х
                              Ако 8120 падне то евентуална нова цел за В ще бъде 1.7997.
                              Начинът ми на игра е такъв винаги гледам да открия около важни нива със къси стопове ако нямам хеджиращи варианти.
                              Успех

Коментар

• Помощ, играх с/у тренда!!!

Rider izvinqvai propusnah te...nameri o6te edin da zaformim kare))mnogo mu se kanih na gbp/usd da skysq ot 1.8175 sutrinta rano no ne se prestra6ih,zdrave da esega me syrbqt rucete za usd/jpy no ne sym siguren ot kyde to4no da skysq ako nqkoi naistina ima pogled 6te mu byda blagodaren ako drasne ne6to.10x predvaritelno

Коментар

Working...
                                X