If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОКО: Кабела го удължих отново от 18 мисля че днес сме наистина на 1.2220.
Коментар
�
Кофтажен пазар USD/CHF
KOKO - otnovo se obarka.Obiknovenno intervjuiranijat plashta ,no za teb shte e gratiszashtoto si pich.
Bojko Borisov zashto mislish mu e tolkova visok rejtinga?????
KOKO - kakvo shte kajesh za edno intervju da vzemem ot teb - s kamera shte te snimame i shte te kachim na nashijat sajt.Pri tova napalno bezplatno.Dori ako iskash vsjaka sedmica mojem date snimame i da izlachvame intervjuta s teb.Strahotna reklama shte e za teb.Savsem seriozno.
A zashto ne pisha obosnovkite si li ? Ami pisha gi , no ne bezplatno.A ti kato gi pishesh bezplatno edva li mojesh da se pohvalish sas sashtoto.No ti pojelavam mnogo klienti da privlechesh.
Петре, кенгуруто със сигурност не ще може да прескочи 0.7710,
нали не става, колкото и пъти да се засилва, защото в противен
случай може и да ме хапне за закуска
Еми що се заяждаш тогава и без това го постна след като видя че аз удължавам от там а даже техническите анализи преписваш от трейдър и никаква твоя обосновка несъм видял само бай он дийпз или как беше, аз поне казвам защо мисля така, аз си джиткам от 3 години а ти с твоята реална от 17 сигурно неможеш да си преброиш милионите
Извинявайте че се намесвам Г-Н КАРАИВАНОВ /не ви познавам нито лично нито задочно но мисля че тук едва ли има хора които имат добро мниние за Вас и сигурно има защо/ но Коко не Ви е виновен ако това е било лош ден.
Все пак това е свободо пространсто и всеки може да си каже мнението и да изрази чувствата си.
успех на всички спекуланти!
Коментар
�
Кофтажен пазар USD/CHF
A za da si pomislish dori che si market aker,znachi slanceto i bezsanieto naistina ti dejstvat zle
Коментар
�
Кофтажен пазар USD/CHF Петър Караиванов
KOKO - za intraday igra si beshe perfektno.Samo vchera sam s takav profit , kolkoto moje bi vsichkite ti akaunti vzeti zaedno(realnite de) ;-)
Коментар