If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марио Димитров мойте уважения колега много благодаря за пожеланието наистина много ме трогна. Благодаря ти. желая ти много успехи на пазара . Приятен ден.
Пожелавам ти:
Да завършиш образованието си и да знеш повече,отколкото си учил!
Да го виждаш този пазар,с ясната преценка на профисионалиста!
Да се смееш повече и ядосваш по малко,да увеличаваш притежанията си, но да не намаляваш ценностите си,да се смееш повече,да четеш повече, да обичаш по често и да мразиш по рядко.
Да знаеш как да живееш,да добавиш живот към годините,които са пред теб!Да правиш по-големи неща и по-добри неща!
Да не замърсяваш душата си,да освободиш предразсъдъците си!
Да намериш жената на живота си!
Но запомни,
отделяй повече време на тези, които обичаш, защото те не са с теб завинаги.Запомни и горещо прегърни човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можеш да дадеш от сърцето си и не струва нито стотинка.
Запомни и казвай „обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мисли. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомни и се дръжте за ръце, и цени моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до теб. Отделяй време да обичаш, намери време да си говорите, и намери време да споделяш всичко, което имате да си кажете.
Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
няма проблем , всеки си играе играта това са само мнения ,затова място за цупения няма ,докато пиша виждам че йенато минала 111 смятам даже още да купя.
успех!
nass, точно стези позиции шанса да изям сопата е най-малък. Ако не си забелязъл се намираме в рейндж и ти си купил по средата на рейнджа, и надали някой може да е сигурен накъде ще тръгне еврото. За покупката ти на йени съм съгласе, но предпочитам по-сигурния вариант с пробив след пробива. Нерядко след новини котировките са се връщали в изходно положение, не казвам че сега ще стане така, а че предпочитам пробива в йената да се птвърди от още един такъв, за да започна да купувам йени. Не приемай поста ми като критика или защита на моите идеи, просто се стремя да минимизирам риска максимално и дано факта че за последната седмица имам само 6 пипа загуба да ти бъдат полезни.
Желая ти успех но с тези ордери шанса да изядеш сопата е доста голям.
това е моето мнение поне за сега аз в момента съм точно на обратната страна
бай евро 1,2149 цел 1,2250-70 сел хиена 110,93 цел 109,40-50
това ми са позицийте и не е пример за подражание...
успех на всички!
Ордерите ми са следните:
Eur/Usd:
sell @ 1,2095
buy @ 1,2260
Usd/Jpy:
sell @ 109,85
Толкова mixed information отдавна не е имало, и ако трябва да бъда честен нямам никакви очаквания, надежди, виждания и т.н.
КОКО, луд си ти по цяла нощ да кибичиш пред компа да се занимаваш с гейшите, но евала за отиграването, кураж и здраво дупе трябва да има човек, за да играе с/у хиената в ден като вчера.
Коментар