IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

ЧРД , успехи и да добавиш към плановете си едно подходящо образование !
    D.Y.F-091066

Коментар

• Анализи

ЧРД,да си жив и здрав!Мнооого успехи и късмет!

Коментар

• fun

http://photo-forum.net/images/e_1121704432_tr.jpg

Коментар

• Коко

НЕ Е ЛИ ПРАВ ГАНН, КАЗАХ ВИ ЧЕ НИ ГАРАНТИРА 200П

ЕТО КАКВО НАПИСАХ

Но не за това говоря, технически цената е два интервала пред времето което ще рече че да навакса и трябва рязък скок на 1во ниво и доказателство за това ще е пробив на 193.79 тогава влиза в трети квадрант от шестограма на ганн и директно се изтрелва на 195 за да настигне времето и всичко да влезе в ритъм

Коментар

• Коко

За съжаление за разлика от основната ми сметка където имам задействана добавка и ТП от 200п на удвоена сметка плюс касирани 80п общо 280п то в тая която казах че ще ви демонстрирам и ми се спеше забравих да напиша добавки и да сложа тп така че затворих там ръчно сега ето резултата от експеримента който е с реална сметка

2005/07/22 02:06 buy 0.05 gbpjpy 193.66 193.45 0.00 2005/07/22 07:27 194.71 0.00 0.00 47.23
            2005/07/21 23:25 buy 0.05 gbpjpy 193.22 193.45 0.00 2005/07/22 07:27 194.71 0.00 0.29 67.02
            2005/07/21 22:58 buy 0.05 gbpjpy 193.31 193.45 0.00 2005/07/22 07:27 194.71 0.00 0.29 62.97
            0.00 0.59 177.22

Коментар

• Коко

Както казах снощи паундйена постигна целта ми от 200п и 195, дадох нагледен пример че я нюхам успехи за тия които следих снощната дискусия, на печелившите честито

Коментар

• Анализи

ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО РАДОСТИ ДА ИЗПИТАШ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЛЮБОВ

Коментар

• РИЦАР

ЧРД, ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
                  УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

Коментар

• jpy

Обзела ме е голяма неохота да играя срещу долара. Включая и с иената. Като изход в случая с обзелите ме чувства, виждам играта за иената срещу еврото.
                    Е, изповядах се.
                    Успешен ден на всички!

Коментар

• Анализи

Искам да обявя че поради лични причини днес няма да правя технически анализи на сайт-а както и под каквато и да била друга форма предварително се извинявам за създаденото неудобство.Пускането на редовни валутни анализи ще продължи в неделя с анализите за седмицата приятен и Успешен ден на всички и късмет.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Коко

В момента паутдйена направи 100п корекция 193.67 от тях аз касирах 80 и чакам за още но поне доказах че съм прав, наистина исках да изградя една 100к позиция за експеримент но ми се спи така че успехи ще стана може би към 5 за да търгувам и ще кажа какво е станало с тия опен позиции
                        Успехи и лека нощ

Коментар

• Коко

местя стоп на 45, тъпо но дано го удари че да си легна

Коментар

• Коко

Аз съм милионер вече хаха още няма пробив на сел зона и е тъпо за 4та добавка

Коментар

• Коко

Незнам дали има някой жив тук на който му е интересно, ако да ще ги докарам до 100к но нещо ми се доспа и ако няма никой ще го оставя на самотек, мисля че показах начина си на търговия донякъде

Коментар

• Коко

Нов сотп 40 гарантира ми 7п печалба или незнам, на основна небих направил тоя ход

Коментар

Working...
                                X