If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако някой се интерисува от теорията за цена време нека да следи сайта на ИРИС скоро ще бъде публикувана там цялата теория която е комбинация от ганн елиот фибоначи и прочие
Извинявай, не съм прочел поста ти
Не искам да докажа нищо още по-малко на себе си, просто оняден когато писах че имам 1000п профит за деня бат Петьо и други казах че е невъзможно и исках в реално време да дам един пример, съжалявам ако съм досаждал
Желая успешна търговия на всички
Няколко мнения за икономистите:
Икономистът – това е специалист, който утре ще знае, защо това, което е предсказал вчера, не се е получило днес.
При изучаване на икономиката, винаги се оказва, че най-доброто време за покупки е било в минало време.
Икономистите отговарят на въпроси, не защото знаят отговорите им, а защото ги питат.
Акулите не ядат икономисти, защото спазват професионалната етика.
Първият икономист е бил Колумб. Когато тръгнал към Америка, той не знаел къде отива. Когато стигнал до Америка, той не знаел къде се намира. И всичкото това направил с държавни средства.
Икономистите са предсказали девет от послените пет икономически труса.
forexboy,това клуба но олигфрените ли е ?Защото мисля че те са такива олигофрени че ако има световно първенство ще вземат второ място-много са смотани дори и като олигофрени за за да се класират на първо.
Коментар