If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но не за това говоря, технически цената е два интервала пред времето което ще рече че да навакса и трябва рязък скок на 1во ниво и доказателство за това ще е пробив на 193.79 тогава влиза в трети квадрант от шестограма на ганн и директно се изтрелва на 195 за да настигне времето и всичко да влезе в ритъм
За съжаление за разлика от основната ми сметка където имам задействана добавка и ТП от 200п на удвоена сметка плюс касирани 80п общо 280п то в тая която казах че ще ви демонстрирам и ми се спеше забравих да напиша добавки и да сложа тп така че затворих там ръчно сега ето резултата от експеримента който е с реална сметка
Както казах снощи паундйена постигна целта ми от 200п и 195, дадох нагледен пример че я нюхам успехи за тия които следих снощната дискусия, на печелившите честито
Обзела ме е голяма неохота да играя срещу долара. Включая и с иената. Като изход в случая с обзелите ме чувства, виждам играта за иената срещу еврото.
Е, изповядах се.
Успешен ден на всички!
Искам да обявя че поради лични причини днес няма да правя технически анализи на сайт-а както и под каквато и да била друга форма предварително се извинявам за създаденото неудобство.Пускането на редовни валутни анализи ще продължи в неделя с анализите за седмицата приятен и Успешен ден на всички и късмет.
В момента паутдйена направи 100п корекция 193.67 от тях аз касирах 80 и чакам за още но поне доказах че съм прав, наистина исках да изградя една 100к позиция за експеримент но ми се спи така че успехи ще стана може би към 5 за да търгувам и ще кажа какво е станало с тия опен позиции
Успехи и лека нощ
Незнам дали има някой жив тук на който му е интересно, ако да ще ги докарам до 100к но нещо ми се доспа и ако няма никой ще го оставя на самотек, мисля че показах начина си на търговия донякъде
Коментар