Петре, ще даваш ли линкове или друго нещо за тия 102лв на грам? Или вече мога да те наричам "Лъжец"?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Чакам да се преброите всички балъци и демо играчи .
А специално на теб ще кажа,когато идеш и направиш първата си сделка
Сделки имам и мога да постна снимки с касови бележки, където пише какво и кога съм купувал и разбира се на каква цена и от къде.
Бъде сериозен, кажи къде да купим на 102лв., недей хейтвай само.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеПетре, казвай къде са тия 102лв/1 гр, за физическо инвестиционно злато? Или и ти си поредния драскач с празни приказки?
А специално на теб ще кажа,когато идеш и направиш първата си сделка
Коментар
� -
Какви са тези 900% от както съществува това Алтерко, Жълтото е на 10 000% и какво? Ако искаш можем да го сравним и 100г назад? Ама как така, еми ей така и след 100г. жълтото пак ще може да бъде сравнявано с какво ли не, а с Алтерко ще могат ли, ще ги има ли?
Пак ти казвам и аз имам акции в чуждестранни компании, стига си търсил шарани за БФБ тук, има си други теми за това. Яхнал си вълната ОК, поздравления.
Можеш ли да ни кажеш на каква цена си влезнал и да остане тук като история, защото аз мога да ти кажа в жълто на какви цени съм купивал за да хеджирам през годините, било то в $ или Евро.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Все още чакам да кажеш къде да го купим това пусто инвестиционно жълто за 102лв / 1гр. ? Стига бяга от отговора. Кажи ни!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеот Алтерко, които имат средно дневен обем под 50к лева през последната година - супер, ама супер зверски интерес има с -1,38% спад в цената за последните 52 седмици.
Баш с Алтерко,дай да не ги сравняваме
https://tvc-invdn-com.investing.com/...a86df9ae78.png
Коментар
� -
За кой по-точно спад говориш?
и какви посредници,кви унции,целият ти пост е една голяма глупост.
И знаеш ли колко е спреда при златото,като говориш за посредници?Един не е писал за него.
1000 страници тема с глупости ,пък за важните неща,нищо
https://tvc-invdn-com.investing.com/...e05f31c7bc.png
Аз също имам инвестиции в акции, но не на БФБ, въпрос на личен избор. Няма лошо човек да инвестира в тях, лошото е да нямаш хедж, ама няма какво да ти обяснявам на теб - ти с 2 клика и излизаш от Алтерко, които имат средно дневен обем под 50к лева през последната година - супер, ама супер зверски интерес има с -1,38% спад в цената за последните 52 седмици.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеМи губите си парите. Факт! Само храните хрантутниците, които печелят от посредничество.
.
https://tvc-invdn-com.investing.com/...5148852942.pngLast edited by petrg5s; 20.01.2023, 13:25.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеМи губите си парите. Факт! Само храните хрантутниците, които печелят от посредничество.
За купува или продава физика погледни в тавекса или igold. Чакаме още да кажеш къде златото е по 102 лв/гр за да се напечелим.
Поредния селски тарикат, който иска да намери шарани и то не какви ами златни шарани.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеПросто рибарчето е толкова отчаяно от срива на БФБ, че отчаяно търси рибки тук. Да ама няма. Тук печелим, а не си губим парите и не храним посредници:-)
и какви посредници,кви унции,целият ти пост е една голяма глупост.
И знаеш ли колко е спреда при златото,като говориш за посредници?Един не е писал за него.
1000 страници тема с глупости ,пък за важните неща,нищо
https://tvc-invdn-com.investing.com/...e05f31c7bc.png
Last edited by petrg5s; 20.01.2023, 13:02.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеЧакам да отговори колегата хейтър от къде да купим физическо инвестиционно злато от 1 грам за 102лв. И ако наистината ми покаже, ще му се извиня.
Ако каже бягам да купувам, защото това е гарантирана печалба от 404,3 лв на унция.
Просто рибарчето е толкова отчаяно от срива на БФБ, че отчаяно търси рибки тук. Да ама няма. Тук печелим, а не си губим парите и не храним посредници:-)
- 1 like
Коментар
�
Коментар