Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеСпора за какво се води не мога да схавана? Не може ли да имаме и акции, и злато?
просто доста фенове на златото са станали такива от зомбирането за нищонеструващия доларА зомбираните стават агресивни при дисонанс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Спор няма ,просто образовам разни деца тук.Деца,защото за мен хора който не знаят даже цената на златото, или пък препоръчват продажбата на 1кг в онлайн дюкяни в чужбина,не могат да се наречат сериозни инвеститори ,камо ли пък от тях съвети да взимаш.
И като им кажеш ,че нямат нито опит,нито знания се сърдят
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеЗнаеш ли колко е цената на физическото жълто в момента на грам? В момента се купува на 115лв на грам, а продава около 125лв.
Толкова ли си некадърен, че сам не можеш да си видиш тази информация. ....... Толкова ли си ограничен....
Ако имаш някакви конструктивни въпроси ще ти отговоря с удоволствие. Ако са пак манипулативни, върни се и облъчвай другате за БФБ!
Човека с пяна на устата търсил някакви цени в гугъл , но даже и това не може да направи правилно, обяснява "умно" колко е цената на някой който купува/продава регулярно физическо злато и споделя опит от 1 лице,а не от линкове в гугъл.
Този потребител е толкова ограничен,че чак не допуска ,че аз говоря от първо лице....и съм трябвало като него да проверя цената в нета . Аве момче,аз няма какво да я проверявам,защото имам реални сделки на нея
Last edited by petrg5s; 20.01.2023, 07:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеКогато не я знам, знам къде трябва да я проверя.
Ти наистина не знаеш какви са ценитеКажи от къде ги вземаш тези числа,да ти кажа къде бъркаш
В момента се купува на 115лв на грам, а продава около 125лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa
Имаш ли мнение или само тролиш? Сподели ни го, може и да има какво да научим.
10-15% а дори и повече предвид това, което става с банките из цяла Европа задължително следва да са в ценни метали. Пропорция 80-20% злато-сребро.
Сега за банките. Имам едно съмнение, когато масово започват да се сриват компютърни системи - работя с клиенти от различни европейски държави и чувам за всякакви абсурди: блокирани карти, изтрити банкови сметки, изключителна трудност при смяна на банка, много бавно връщане на собствените ни пари и т.н. И т.н.
Ако някой има друго обяснение, особено от лобито на информатиците, нека го сподели, но за мен си е ясен сигнал да си опичаме акъла.Last edited by Arana; 19.01.2023, 16:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
Когато не я знам, знам къде трябва да я проверя.
Хайде отивай другаде за БФБ шарани и им обясни за 2-та клика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение
Тази снимка бе публикувана в този форум от преди месец, когато един като теб разсъждаваше за цената на златото. Последният ми линк сочи актуална цена и SGS CPI към края на миналата година http://www.goldchartsrus.com/chartst...ilverSSCPI.php, но както споменах някои съфорумници си се самоопределят с действията си като https://www.bgjargon.com/word/meanin...BA%D1%87%D0%B8
А защо е с толкова ниска цена спрямо какво се е случило с валутите, в които се котира?
Основната причина - сивото банково счетоводство.Last edited by Kris_; 19.01.2023, 13:45.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
А ти като си кадърен ,знаеш ли колко е цената на златото ?
Хайде отивай другаде за БФБ шарани и им обясни за 2-та клика.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение"некви онлайн магазини" - а отсреща една от най-старите частни банки за уелтх мениждмънт в Австрия.
До скоро мислех че си завършил университет и вече поработваш обаче шансовете да си още в училище нарастват експоненциално с всеки следващ пост.
Каква е тая банка няма голяма значение ,ако ще да е Bank of America.Бягаш от основата и се опиташ неуспешнo да се хванеш за някви сламки
Ето това е важното:
Вероятно цялата процедура ще е много по-лесна и много по-сигурна от това да чукна 2 пъти по мишката си и да продам акциите си на регулиран пазарLast edited by petrg5s; 19.01.2023, 12:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеЗнаеш ли колко е цената на физическото жълто в момента на грам? В момента се купува на 115лв на грам, а продава около 125лв. Само не ми казвай, че я гледаж в бижутерията или хартиено злато, което не е по различно от фиатките (затваря борсата/банката и си чао с обещанието че имаш жълто)?!?!?
Толкова ли си некадърен, че сам не можеш да си видиш тази информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеИздишате бе оркестъра - издишате и това е положението. Нямате нито аргументи, нито знания, не сте виждали дори абитуриентски ланец от 20 грама.
Ето едно място където може човек достатъчно тъп да си е купил злато да го продаде без да се налага да чака 2-3 часа да го режат! Няма и куршуми - максимум едно хубаво виенско кафе.
https://schelhammer.at/service/gold-...en/goldpreise/
Вероятно цялата процедура ще е много по-лесна и много по-сигурна от това да чукна 2 пъти по мишката си и да продам акциите си на регулиран пазар
...на този линк за продаване , излиза еррор 503 ....Бих им доверил даже и десетки кг
Аве къде ви намират такива....
Last edited by petrg5s; 19.01.2023, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Колега,пускаш някви смешни линкове отпреди 2 години,който даже не знаеш какво показват
И това е преди войната,преди инфлацията......
Не случайно казах.че диалога върви на много ниско ниво.Цяла сутрин си търсил некви линкове в гугъл и накрая едно голямо зелено
- 1 like
Коментар
Коментар