IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
    Колеги, предлагам да не наливаме вода в мелницата на рибарчето. Много хора губят парите си на борси и това довежда до увреждания и отклонения Предприемат отчаяи ходове и налазват в темите за златото и имотите с цел риболов на шарани. Ама то вече и цацки няма. Простете му
    Факт! Само храните хрантутниците, които печелят от посредничество.
    бонвина, щом твърдиш,че нас ни товарят посредниците на БФБ с тлъсти и непосилни такси,то какво би казал за тази оферта ? доста "изгодна" изглежда

https://tavex.bg/zlato/1-gram-zlatno-kulche-valcambi/
    Last edited by petrg5s; 24.01.2023, 20:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
      на всички ни е ясно какви са цените на жълтото.
      Не се слагай под общ знаменател Ти не знаеш какви са цените и прекрасно го демонстрира.
      Очаквам доказателства,че имаш реални сделки.Може и на лично ,ако те е срам тук

Коментар

Колеги, предлагам да не наливаме вода в мелницата на рибарчето. Много хора губят парите си на борси и това довежда до увреждания и отклонения:-( Предприемат отчаяи ходове и налазват в темите за златото и имотите с цел риболов на шарани. Ама то вече и цацки няма. Простете му:-)
        Съгласен съм, за съжаление вероятно е проиграл хазартно парите си с 2 клика на БФБ и сега търси други себеподобни шарани.
        Спирам до тук, на всички ни е ясно какви са цените на жълтото. И на мен ми се иска да си купя по евтино, но за съжаление за сега няма.

Коментар

• Колеги, предлагам да не наливаме вода в мелницата на рибарчето. Много хора губят парите си на борси и това довежда до увреждания и отклонения:-( Предприемат отчаяи ходове и налазват в темите за златото и имотите с цел риболов на шарани. Ама то вече и цацки няма. Простете му:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

1.Доказваш,че ТИ имаш реални сделки.
            2.Казваш от откъде взимаш неадекватните курсове.

Оттам нататък може да помисля и да ти отговоря.
            Но няма как да ти отговарям за каквото и да е ,преди 1 и 2.Аз не съм на зор.Ти питаш,а информацията е пари
            Надявам се съм кристално ясен,а не пак да пелтечиш като ***** ?
            Ето отговорите ми:
            1. Е доказателството ми в случая е снимка на приложението ми където се вижда плащането ми на пост терминал в тавекса. Имам и касови бележки вкъщи, както и бележката от пост терминала. Разбира се мога да се снимкак с всичко това в една обща снимка (плащането от приложението на телефона, касова бележка, бележка от пост термнала и физическото инвестиционно злато), без да се вижда лицето ми.
            2. "Неадекватните" ми курсове са от обявените цени на Търговеца.

Очаквам сега твоите:
            1. От къде да купим физическо инвестиционно жълто на 102лв на грам. Това ще помогне на много хора тук в темата за да си напазарауват, включително и аз.
            2. Дай Доказателство с личен пример, че може да вземеш на тази цена.
            3. От къде ги вземаш тези цени, като в момента дори жълтото е борсова цена над 1900$, което е над 3400лв, а това прави борсова цена при тези сметки 109лв на грам

Коментар

Петре, мога да кача снимка от приложението ми на Булбанк и да покажа кога съм купил и на каква цена.
              1.Доказваш,че ТИ имаш реални сделки.
              2.Казваш от откъде взимаш неадекватните курсове.
              3.Спираш да лъжеш.

Оттам нататък може да помисля и да ти отговоря.
              Но няма как да ти отговарям за каквото и да е ,преди 1,2 и 3.Аз не съм на зор.Ти питаш,а информацията е пари.
              Надявам се, съм кристално ясен,а не пак да пелтечиш като ***** ?
              Last edited by petrg5s; 24.01.2023, 11:59.

Коментар

• Петре, мога да кача снимка от приложението ми на Булбанк и да покажа кога съм купил и на каква цена. Ти ще ни покажеш ли как и от къде да пазарауваме толкова евтино - 102лв на грам физическо инвестиционно злато?

Коментар

Печелите вие на демото.
                  На горния глупак му препоръчвам да иде и да си купи https://tavex.bg/zlato/10-grama-zlat...-pamp-fortuna/
                  хем сега нали уж тествало 1950

а ако нямаш пари и това става http://<b>https://tavex.bg/zlato/1-g...-valcambi/</b>
                  печалбата е гарантирана
                  На първия ти линк е цената, която ти казах около 125лв за грам.
                  Ама чакай сега, къде са тия 102лв на грам? Точно полседния ти линк е 159лв ?!?!?

Я пак си провери търговците или ти ползваш от 30% до 50% дискаунт?

Коментар

Да не се окаже, че рибарчето говори за 14 карата злато:-))))))))))))))
                    Щото борсата тества 1950$/OZ
                    Той едва ли знае как да види борсовата цена на жълтото, виж го къде търгува с 2 клика и търси шаранчета, че няма кой да му купи акциите на БФБ.
                    Иначе е компетентен - физическото злато вървяло на 102лв. за грам, даже и на баба му зъбите да извади пак ще вземе повече.

Коментар

Тук печелим, а не си губим парите и не храним посредници:-)
                      Печелите вие на демото.
                      На горния глупак му препоръчвам да иде и да си купи https://tavex.bg/zlato/10-grama-zlat...-pamp-fortuna/
                      хем сега нали уж тествало 1950

а ако нямаш пари и това става https://tavex.bg/zlato/1-gram-zlatno-kulche-valcambi/
                      печалбата е гарантирана

Коментар

• Петре, ще даваш ли линкове или друго нещо за тия 102лв на грам? Или вече мога да те наричам "Лъжец"?

Коментар

• Да не се окаже, че рибарчето говори за 14 карата злато:-))))))))))))))
                          Щото борсата тества 1950$/OZ

Коментар

Чакам да се преброите всички балъци и демо играчи .
                            А специално на теб ще кажа,когато идеш и направиш първата си сделка
                            Няма ли да отговориш на въпроса ми? Аз какти отговорих на твоите.
                            Сделки имам и мога да постна снимки с касови бележки, където пише какво и кога съм купувал и разбира се на каква цена и от къде.
                            Бъде сериозен, кажи къде да купим на 102лв., недей хейтвай само.

Коментар

• Пак са се появили някакви експерти. Ще умрем от смях. Аматьори!!!
                              Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Петре, казвай къде са тия 102лв/1 гр, за физическо инвестиционно злато? Или и ти си поредния драскач с празни приказки?
                                Чакам да се преброите всички балъци и демо играчи .
                                А специално на теб ще кажа,когато идеш и направиш първата си сделка

Коментар

Working...
                                X