IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен надали ще премине 1640 , ако премине най много до 1600 та да опъне здраво ластика за нагоре

Коментар

• mechobikov,

време беше . Най-после Доброто да надделее над Злото!

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Доброто победи !!!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• И аз съм от много време къс в златцето, но имам едно усещане че ще мине пак над 1700, може би около 1720, откъдето ще почне истинското падане и буквално за 2 дена ще мине под 1600. От там нататъка лавината ще се активира и за месец сме под 1450.

Коментар

• Златцето си е балон отвсякъде, скоро ще станат много дупките и въздухът ще почне да съска.

Коментар

• Доброто победи !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Gold 1,648.30 -18.60 -1.12%

Взе да става интересно

Коментар

• Абе нали Ви казах, чче златото не е детска играчка - балон, а си е чист метал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Напълно покрепям и аз така мисля за моментният пазар
                  А Щирлиц какво мисли ? Пазара де Майтапче против скуката.
                  Някъде има графика на отворените в момента къси и дълги позиции и все губя линка, някои ако го има и не го мързи и ако обича може ли да го пусне да видим къде ще обират стоповете тез дни !!!
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                    Хайде аз ще се нагърбя с тежката задача за цел и времева рамка $1642 цел до утре, най-късно в други ден и дано там някой се сети да разтовари късите и да натовари дълги, че ..... Хюстън уив гат а праблъм - чудя се дали някога ще паднем

Поздрави и успех в търговията!
                    Напълно покрепям и аз така мисля за моментният пазар

Коментар

• Хайде аз ще се нагърбя с тежката задача за цел и времева рамка $1642 цел до утре, най-късно в други ден и дано там някой се сети да разтовари късите и да натовари дълги, че ..... Хюстън уив гат а праблъм - чудя се дали някога ще паднем

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                        Ще ти даде............. . Он на връзано куче - леп не моа даде ...........ти.......
                        Беше ми скучно и мислех да се разведря та затова реших да си почеша езика не че не знам какво ще ми отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                          И докъде ще се търкулне дай цел и времева рамка
                          Ще ти даде............. . Он на връзано куче - леп не моа даде ...........ти.......''цел и времева рамка''

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Охааа... 1660 ... Злото почва да се търкулва
                            Охааа, цели 9 долара се търкулна, направо се спука балона

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
                              До 13-ти ще го натискат,колкото могат. Здрави ли са ръцете, които го държат? Това е въпроса, според мен ще им е трудно да предизвикат лавина от стопове на този етап.
                              Те от 1971 все го натискат пък до все расте

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Охааа... 1660 ... Злото почва да се търкулва
                                И докъде ще се търкулне дай цел и времева рамка

Коментар

Working...
                                X