If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз съм от много време къс в златцето, но имам едно усещане че ще мине пак над 1700, може би около 1720, откъдето ще почне истинското падане и буквално за 2 дена ще мине под 1600. От там нататъка лавината ще се активира и за месец сме под 1450.
Напълно покрепям и аз така мисля за моментният пазар
А Щирлиц какво мисли ? Пазара де Майтапче против скуката.
Някъде има графика на отворените в момента къси и дълги позиции и все губя линка, някои ако го има и не го мързи и ако обича може ли да го пусне да видим къде ще обират стоповете тез дни !!!
Хайде аз ще се нагърбя с тежката задача за цел и времева рамка $1642 цел до утре, най-късно в други ден и дано там някой се сети да разтовари късите и да натовари дълги, че ..... Хюстън уив гат а праблъм - чудя се дали някога ще паднем
Поздрави и успех в търговията!
Напълно покрепям и аз така мисля за моментният пазар
Хайде аз ще се нагърбя с тежката задача за цел и времева рамка $1642 цел до утре, най-късно в други ден и дано там някой се сети да разтовари късите и да натовари дълги, че ..... Хюстън уив гат а праблъм - чудя се дали някога ще паднем
До 13-ти ще го натискат,колкото могат. Здрави ли са ръцете, които го държат? Това е въпроса, според мен ще им е трудно да предизвикат лавина от стопове на този етап.
Коментар