IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А защо именно до 13-ти?

Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
    До 13-ти ще го натискат,колкото могат. Здрави ли са ръцете, които го държат? Това е въпроса, според мен ще им е трудно да предизвикат лавина от стопове на този етап.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• До 13-ти ще го натискат,колкото могат. Здрави ли са ръцете, които го държат? Това е въпроса, според мен ще им е трудно да предизвикат лавина от стопове на този етап.

Коментар

• Охааа... 1660 ... Злото почва да се търкулва
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Златото е метал, а не балон. Кой не е внимавал в час по химия?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Здрав съм. Не ми се пие. Мисля, че е отрова
            Значи все пак не си напълно здрав, нещо не е наред като за тия географски ширини
            Иначе споко, в тая тема има доста по болни от тебе.
            Общо взето за злото си на прав път

Но и не го отричай напълно като пиЙенето, че в определен момент наистина може и да стане нездравословно. Но момента е далееееече според мен.
            Last edited by pipbel; 09.02.2013, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
              Болен ли си или религията ти не го позволява.......
              Здрав съм. Не ми се пие. Мисля, че е отрова
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

Не пия.
                Болен ли си или религията ти не го позволява.......

Коментар

• Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнение
                  Малко размисли събота сутринта .....

Разходите ( total cost) на минодобивните компании унция злато е поне $1550 (за среброто $31.50)
                  Кой та е излъгал и ти гледа сеира.... ?
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                    Нещо философски проблясъци забелязвам. mechobikov, да не е дошъл твоят ред да скиташ в нематериалната сфера.
                    Надявам се ракията да е била качествена.
                    Не пия.
                    tnm

Коментар

След като живия живот недвусмислено ни доказва многократно, че съзнанието определя битието, е напълно в реда на нещата идеалното да е от по висок ред на значимост, отколкото е материалното.
                      Нещо философски проблясъци забелязвам. mechobikov, да не е дошъл твоят ред да скиташ в нематериалната сфера.
                      Надявам се ракията да е била качествена.
                      Last edited by verimg; 09.02.2013, 18:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                        Представяш ли си ам гъл е в форума трябва да му поискаме автограф , но трябва да внимаваме да не загубим някой крайник докато ни го даде

Коментар

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
                          Ама тя мисълта си е вярна, откъдето и да го погледнеш. Доларът е абстрактна идея и за това стойността му е абсолютна. Златото е материално и за това от по-нисък ред на значимост, като бледо отражение на чистата идея.
                          Не одобряваме златото! Златото не ни е приятел!
                          http://www.youtube.com/watch?v=Iz-8CSa9xj8

Коментар

Ама тя мисълта си е вярна, откъдето и да го погледнеш. Доларът е абстрактна идея и за това стойността му е абсолютна. Златото е материално и за това от по-нисък ред на значимост, като бледо отражение на чистата идея.
                            Ти да не си на екстази или някоя секта

Коментар

След като живия живот недвусмислено ни доказва многократно, че съзнанието определя битието, е напълно в реда на нещата идеалното да е от по висок ред на значимост, отколкото е материалното.
                              tnm

Коментар

• Малко размисли събота сутринта .....

Разходите ( total cost) на минодобивните компании унция злато е поне $1550 (за среброто $31.50)
                                И така, ако по неведоми причини цената под тези граници, би принудило спирането на добива за тези метали.Тоест предлагането ще е по-малко и това пак би качило цената над тези нива.Няма как златото да "стане" $1400, 1300, или 1200

По Скандинавието все още изхвърлят риба, за да не и пада цената.

Умната жена никога не се поддава първата вечер, точно за си държи цената.А мъдрата - колкото се може по-дълго.

************************************************** **********************
                                САЩ предприеха QE 1, 2, 3 поради надвисналата опасност от Дефлация.
                                Причини - висока безработица, автоматизиран труд, свръхпредлагане, бясна конкуренция, няма кой да харчи пари за глупости (бейби бумърите изчезват, младите имат пари само до следващата заплата), няма кой да купува жилища, коли
                                И после идват причините за раздути общински, социални, военни, банкови запущвания на дупки.

************************************************** *********************
                                А, онова видео наскоро със многото кюлчета злато в UK трезора и Английската кралица МАЙ дойде точно седмици след започването на шума за Германското злато.
                                Ей тия шишумиги нямат равни по PR, лъжи и прочие

Хммм, тези коментатори от seekingalpha.com относно comodities, абе върти, сучи накрая вика - то ще се качи златото поради тези причини, ама аз предлагам акциите на тези и тези миннодобивни компании ...
                                И после декларира, че не притежава акции от тези минодобивни компании, като че ли е забранено жена му, брат му или негова офшорна фирма да притежава такива. Или минодобивната компания да му дава кеш за PR-a.
                                Oще повече се плащат някви центове за брой на прегледа за статията, ами дай да пишем фрапиращи неща тогава, стадото да чете.
                                Пфу, ама от шушумиги и тук

Коментар

X