Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗдрав съм. Не ми се пие. Мисля, че е отрова
Иначе споко, в тая тема има доста по болни от тебе.
Общо взето за злото си на прав път
Но и не го отричай напълно като пиЙенето, че в определен момент наистина може и да стане нездравословно. Но момента е далееееече според мен.Last edited by pipbel; 09.02.2013, 23:02.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеБолен ли си или религията ти не го позволява.......Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе пия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнениеМалко размисли събота сутринта .....
Разходите ( total cost) на минодобивните компании унция злато е поне $1550 (за среброто $31.50)Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеНещо философски проблясъци забелязвам. mechobikov, да не е дошъл твоят ред да скиташ в нематериалната сфера.
Надявам се ракията да е била качествена.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСлед като живия живот недвусмислено ни доказва многократно, че съзнанието определя битието, е напълно в реда на нещата идеалното да е от по висок ред на значимост, отколкото е материалното.
Надявам се ракията да е била качествена.
Last edited by verimg; 09.02.2013, 18:22.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение, но трябва да внимаваме да не загубим някой крайник докато ни го даде
Коментар
� -
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеАма тя мисълта си е вярна, откъдето и да го погледнеш. Доларът е абстрактна идея и за това стойността му е абсолютна. Златото е материално и за това от по-нисък ред на значимост, като бледо отражение на чистата идея.
Не одобряваме златото! Златото не ни е приятел!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеАма тя мисълта си е вярна, откъдето и да го погледнеш. Доларът е абстрактна идея и за това стойността му е абсолютна. Златото е материално и за това от по-нисък ред на значимост, като бледо отражение на чистата идея.
Не одобряваме златото! Златото не ни е приятел!
Коментар
� -
Не одобряваме златото! Златото не ни е приятел!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
� -
Малко размисли събота сутринта .....
Разходите ( total cost) на минодобивните компании унция злато е поне $1550 (за среброто $31.50)
И така, ако по неведоми причини цената под тези граници, би принудило спирането на добива за тези метали.Тоест предлагането ще е по-малко и това пак би качило цената над тези нива.Няма как златото да "стане" $1400, 1300, или 1200
По Скандинавието все още изхвърлят риба, за да не и пада цената.
Умната жена никога не се поддава първата вечер, точно за си държи цената.А мъдрата - колкото се може по-дълго.
САЩ предприеха QE 1, 2, 3 поради надвисналата опасност от Дефлация.
Причини - висока безработица, автоматизиран труд, свръхпредлагане, бясна конкуренция, няма кой да харчи пари за глупости (бейби бумърите изчезват, младите имат пари само до следващата заплата), няма кой да купува жилища, коли
И после идват причините за раздути общински, социални, военни, банкови запущвания на дупки.
А, онова видео наскоро със многото кюлчета злато в UK трезора и Английската кралица МАЙ дойде точно седмици след започването на шума за Германското злато.
Ей тия шишумиги нямат равни по PR, лъжи и прочие
Хммм, тези коментатори от seekingalpha.com относно comodities, абе върти, сучи накрая вика - то ще се качи златото поради тези причини, ама аз предлагам акциите на тези и тези миннодобивни компании ...
И после декларира, че не притежава акции от тези минодобивни компании, като че ли е забранено жена му, брат му или негова офшорна фирма да притежава такива. Или минодобивната компания да му дава кеш за PR-a.
Oще повече се плащат някви центове за брой на прегледа за статията, ами дай да пишем фрапиращи неща тогава, стадото да чете.
Пфу, ама от шушумиги и тук
Коментар
�
Коментар