If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо взе да омеква "ластика за нагоре", не че имам много златце, но една шепа бижута имам в един трезор. Дали са верни слуховете че сега на пролет ще е голямото издишане на балона, да ги продам тия жълти тенекийки, какво ще ме посъветвате?
Гледам че 5 месеца златото върви надолу.
не си продавай златото.срещу него ще получиш, хартишки
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Нещо взе да омеква "ластика за нагоре", не че имам много златце, но една шепа бижута имам в един трезор. Дали са верни слуховете че сега на пролет ще е голямото издишане на балона, да ги продам тия жълти тенекийки, какво ще ме посъветвате?
Гледам че 5 месеца златото върви надолу.
Ти от позицията на виден демаджия ли говориш? Както на всички има стана ясно тук, ако имаше ти и 1 долар на борсата отдавна си го бъстнал, ако играеш както пишеш.
Ако не днес то до краят на този месец ще започне ново мощно възходящо движение за което схемата ще почерпи подобаващо той ще играе ролята на Заьо Баьо в едноиеменната пиеса Заека и Милиционера
Дано предположенията ми се окажат правилни и днес ударихме дъното в металите, от тук вече е време да за един хуууубав шорт на балонизираните борси, гледам плъховете първи напускат кораба:
САЩ имат официално 8 000 тона, но всички вече са убедени че това е нагла лъжа! Имат с пъти по-малко!
Що пък да нямат нали имат технология и нужният волфрам още от разпада на СССР дори при одит могат да го покажат, кой ще си прави дупки да го проверява чисто ли е или не
САЩ имат официално 8 000 тона, но всички вече са убедени че това е нагла лъжа! Имат с пъти по-малко!
Поради тази и редица други причини изглежда, че завалийките са пътници в съвсем скоро време. Но преди това ще направят истинска война. Което, разбира се не е хубаво, но ми изглежда неизбежно.
Китай няма никакъв интерес златото да поскъпва. Ичат интерес да го купуват колкото се може по-евтино. Ще обявят колко имат едва като натрупат поне 10 000 тона! Наскоро изтече информация чу преди 2 години в са сформирали работна група да разработи план за покупката на това злато. Работната група работи под пълна секретност. Само се знае че местонахожението и е в Шанхай!
10 000 тона е повече от златото на САЩ или бъркам?
Коментар