IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Я дай малко инфо за разходите, щото това намирам аз
    http://www.reuters.com/article/2012/...8GF0AR20120515

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
      Пусни го с пет процента под спота и готово.
      Преди 50 години цената му е била около 50 долара , сега виждаш колко е ...
      1000 лева тогава в злато са 350 000 сега . Таман за мезонет 300 квадрата
      А махни едната нула а ? или от 1 000 ги направи 10 000.....
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
        Но в магазините от 50 години насам ми искат само хартишки. Злато никой не ще.
        Пусни го с пет процента под спота и готово.
        Преди 50 години цената му е била около 50 долара , сега виждаш колко е ...
        1000 лева тогава в злато са 350 000 сега . Таман за мезонет 300 квадрата

Коментар

• Вече станаха два пресни примера Au-тенеке или хартийка да стискаме за после .Единия е Япония ,знаете ,удари над 153 тона за унция ,втория - Хюго смъкна боливара с 45 процента . Ако си от тия народи и си скътал спестяванията в злато - по богат си станал , ако си в йени падаш с 20 ,в боливари - 50 процента и то отскоро ,а ще има и още от същото Има три неща в инвестициите и спестяванията които трябва да се знаят - хоризонт за продажба , диверсификация и макроикономически цикъл . Дерзайте !

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Среброто го добиват с лопата с моторче, сигурно за това е по-ефтино.....
            Златото го стържат с нокти в мините а кюмюро сам са товари по вагонетките...
            Та от там и разликите в цената...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B1%D1%80%D0%BE

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%...B0%D1%82%D0%BE

Къш, къш, къш, канарчетата......
            Last edited by KMETA; 14.02.2013, 00:23.
            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнение
              Малко размисли събота сутринта .....

Разходите ( total cost) на минодобивните компании унция злато е поне $1550 (за среброто $31.50)
              И така, ако по неведоми причини цената под тези граници, би принудило спирането на добива за тези метали.Тоест предлагането ще е по-малко и това пак би качило цената над тези нива.Няма как златото да "стане" $1400, 1300, или 1200

По Скандинавието все още изхвърлят риба, за да не и пада цената.

Умната жена никога не се поддава първата вечер, точно за си държи цената.А мъдрата - колкото се може по-дълго.

************************************************** **********************
              САЩ предприеха QE 1, 2, 3 поради надвисналата опасност от Дефлация.
              Причини - висока безработица, автоматизиран труд, свръхпредлагане, бясна конкуренция, няма кой да харчи пари за глупости (бейби бумърите изчезват, младите имат пари само до следващата заплата), няма кой да купува жилища, коли
              И после идват причините за раздути общински, социални, военни, банкови запущвания на дупки.

************************************************** *********************
              А, онова видео наскоро със многото кюлчета злато в UK трезора и Английската кралица МАЙ дойде точно седмици след започването на шума за Германското злато.
              Ей тия шишумиги нямат равни по PR, лъжи и прочие

Хммм, тези коментатори от seekingalpha.com относно comodities, абе върти, сучи накрая вика - то ще се качи златото поради тези причини, ама аз предлагам акциите на тези и тези миннодобивни компании ...
              И после декларира, че не притежава акции от тези минодобивни компании, като че ли е забранено жена му, брат му или негова офшорна фирма да притежава такива. Или минодобивната компания да му дава кеш за PR-a.
              Oще повече се плащат някви центове за брой на прегледа за статията, ами дай да пишем фрапиращи неща тогава, стадото да чете.
              Пфу, ама от шушумиги и тук

Miners currently needed a gold price of $1,300 to survive, Shishmanian said, but faced steep rises in mining costs, along with the cost of dividends and host nation taxes.
              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Ако си само наблюдател те разбирам напълно

ГЛУПЧООООО,ГЛУПЧО! МОЕТО Е НАЛИЧНО И СИ НЯМАМ НИТО ХАРТИШКИ НИТО ДЕМО! ДЕРЗАЙ, БЕДНИЧКИЯТ МИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Тук съм веке. Прибрах се из оня ден от китайско. А бре, Котара китаец ли е или индиец ???
                  блазе ти.Китай ми се ходи.там не съм бил.
                  Котара е ВЪЛНОовик ,чупещ ТРЕНДА ,но зачезна нещо.последно в политиката се подвизаваше
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    тука е де.не се разделям с него,че група ЖИУОТНИ,могат да ме добият
                    ти къде щъкаш,като те няма
                    Тук съм веке. Прибрах се из оня ден от китайско. А бре, Котара китаец ли е или индиец ???
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Винкело де го ??? У другата тема го забрави нали ??? Удри с него бре, не се обяснявай !!!
                      тука е де.не се разделям с него,че група ЖИУОТНИ,могат да ме добият
                      ти къде щъкаш,като те няма
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

тогава се направи на интересен и задай още някой тъпанарски въпрос
                        Ластико, викам, здрав ли е още, или може а се скине скоро време? Ластико занагоре на златцето, ам?

Коментар

Винкело де го ??? У другата тема го забрави нали ??? Удри с него бре, не се обяснявай !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Коментар

Нещо взе да омеква "ластика за нагоре", не че имам много златце, но една шепа бижута имам в един трезор. Дали са верни слуховете че сега на пролет ще е голямото издишане на балона, да ги продам тия жълти тенекийки, какво ще ме посъветвате?
                              Гледам че 5 месеца златото върви надолу.
                              Продавай смело всичко което имаш дават добра цена за 585

Коментар

не си продавай златото.срещу него ще получиш, хартишки

Коментар

Working...
                                X