If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пусни го с пет процента под спота и готово.
Преди 50 години цената му е била около 50 долара , сега виждаш колко е ...
1000 лева тогава в злато са 350 000 сега . Таман за мезонет 300 квадрата
А махни едната нула а ? или от 1 000 ги направи 10 000.....
Но в магазините от 50 години насам ми искат само хартишки. Злато никой не ще.
Пусни го с пет процента под спота и готово.
Преди 50 години цената му е била около 50 долара , сега виждаш колко е ...
1000 лева тогава в злато са 350 000 сега . Таман за мезонет 300 квадрата
Вече станаха два пресни примера Au-тенеке или хартийка да стискаме за после .Единия е Япония ,знаете ,удари над 153 тона за унция ,втория - Хюго смъкна боливара с 45 процента . Ако си от тия народи и си скътал спестяванията в злато - по богат си станал , ако си в йени падаш с 20 ,в боливари - 50 процента и то отскоро ,а ще има и още от същото Има три неща в инвестициите и спестяванията които трябва да се знаят - хоризонт за продажба , диверсификация и макроикономически цикъл . Дерзайте !
Среброто го добиват с лопата с моторче, сигурно за това е по-ефтино.....
Златото го стържат с нокти в мините а кюмюро сам са товари по вагонетките...
Та от там и разликите в цената...
Разходите ( total cost) на минодобивните компании унция злато е поне $1550 (за среброто $31.50)
И така, ако по неведоми причини цената под тези граници, би принудило спирането на добива за тези метали.Тоест предлагането ще е по-малко и това пак би качило цената над тези нива.Няма как златото да "стане" $1400, 1300, или 1200
По Скандинавието все още изхвърлят риба, за да не и пада цената.
Умната жена никога не се поддава първата вечер, точно за си държи цената.А мъдрата - колкото се може по-дълго.
САЩ предприеха QE 1, 2, 3 поради надвисналата опасност от Дефлация.
Причини - висока безработица, автоматизиран труд, свръхпредлагане, бясна конкуренция, няма кой да харчи пари за глупости (бейби бумърите изчезват, младите имат пари само до следващата заплата), няма кой да купува жилища, коли
И после идват причините за раздути общински, социални, военни, банкови запущвания на дупки.
А, онова видео наскоро със многото кюлчета злато в UK трезора и Английската кралица МАЙ дойде точно седмици след започването на шума за Германското злато.
Ей тия шишумиги нямат равни по PR, лъжи и прочие
Хммм, тези коментатори от seekingalpha.com относно comodities, абе върти, сучи накрая вика - то ще се качи златото поради тези причини, ама аз предлагам акциите на тези и тези миннодобивни компании ...
И после декларира, че не притежава акции от тези минодобивни компании, като че ли е забранено жена му, брат му или негова офшорна фирма да притежава такива. Или минодобивната компания да му дава кеш за PR-a.
Oще повече се плащат някви центове за брой на прегледа за статията, ами дай да пишем фрапиращи неща тогава, стадото да чете.
Пфу, ама от шушумиги и тук
Я дай малко инфо за разходите, щото това намирам аз
Miners currently needed a gold price of $1,300 to survive, Shishmanian said, but faced steep rises in mining costs, along with the cost of dividends and host nation taxes.
Нещо взе да омеква "ластика за нагоре", не че имам много златце, но една шепа бижута имам в един трезор. Дали са верни слуховете че сега на пролет ще е голямото издишане на балона, да ги продам тия жълти тенекийки, какво ще ме посъветвате?
Гледам че 5 месеца златото върви надолу.
Продавай смело всичко което имаш дават добра цена за 585
Коментар